Kyani Şikayet Haberleri

Kyani dünyanın birçok ülkesinde 64 ülkede Networking Marketing sistemi ile satış yapan bir Pazarlama şirketidir. Uzaktan Pazarlama yöntemi olmasından dolayı Kyani şikayet konusunda internette şikayet yazılarına rastlamak mümkündür. Kaldı ki internette birçok firma hakkında birçok şikayet yazısına rastlamak mümkündür. İnternet ve teknolojinin geldiği nokta açısından bakarsak her insanın rahat ve özgürlükle kullanıldığı bir alan olan internet insanların rahatlıkla ve özgürce hareket ettiği alanlardan biridir. Bundan dolayı Kyani şikayet yazılarını gördüğünüzde ön yargılı olmamalı ve firma hakkında kesin bilgiye ulaşmak için araştırma yapmalısınız.

Kyani Şikayetleri Gerçeği Yansıtıyor Mu?

Kyani şikayet gerçeği yansıtmamaktadır. Böylesine uluslararası bir firma hakkında olumlu olumsuz yazıların olması kaçınılmazdır. Kyani dünyanın 64 ülkesinde ve Türkiye'de belirlediği hedef ciroları tutturmuş şu andaki durumunun çok daha üzerinde uzun vadeli ciroları da hayata geçirmek üzeredir. Bu yılsonu itibariyle 300 milyon dolar ciro yapmayı hedeflemektedir. Kısa sürede 6 milyon dolar ciro yapan Kyani hem cirosunu arttırmakta hem de distribütör sayısını arttırmaktadır. Networking Marketing sistemi diğer birçok Avrupa ülkesinde yaygın bir yöntem olmasına rağmen henüz Türkiye bu sistem tam anlamıyla oturmuş değildir. Daha geleneksel bir toplumsal yapıya sahip olan Türkiye'de eski alışveriş alışkanlıkları tamamen bırakılmış değildir. Buna rağmen Türkiye'de de Kyani cirosu hedeflerin üzerinde seyretmektedir. Bu kadar çok iş yapan her firma şikayet ve olumsuz yorumlar alması normal olarak karşılanır, siz de Kyani şikayet yazılarının görürseniz bunlara itibar etmemelisiniz.

Networking Marketing Kyani Nedir?

Kyani uzaktan pazarlama tekniği olan Networking Marketing sistemi ile çalışan bir firmadır. Uzaktan satış tekniği firmaya distribütörler eklenerek yapılmaktadır. Bu yöntem dünyanın birçok ülkesinde uygulanmaktadır Kyani de satış şu şekilde gerçekleşmektedir; Kyani de ürünleri insanlara anlatılarak onların distribütör olması sağlanıyor. Her distribütör Kyani ürünlerinin olduğu bir paket satın alıyor, bu paketin içinde bulunan Kyani Sağlık ürünlerini hediye etmek yöntemi ile ürünlerin tanıtımını sağlamış oluyor. Ürünleri kullanan insanların beğenisi sonucunda distribütörler ekleniyor. Böylelikle plan hem yatay hem de dikey olarak gelişmiş oluyor. Kyani Sağlık Ürünleri pazarlayan bir firma olup, Kyani şikayet olumsuz yazılara kesinlikle itibar etmemelisiniz. Kyani ürünleri dünyanın 64 ülkesinde Networking Marketing yöntemi ile pazarlanmaktadır. Bilim insanları tarafından uzun yıllar süren araştırmalar sonucunda titizlikle hazırlanmış ürünlerdir. Kyani firması bugün hedeflediği başlangıç cirosuna bu kaliteli ürünler sayesinde ulaşmıştır. Önümüzdeki yıl için hedeflediği ciro 300 milyon dolardır.

Kyani Üyelik Aşamaları Nelerdir?

Kyani ürünleri uzaktan pazarlama yöntemi ile satılmakta ve pazarlanmaktadır. Bu yöntem bugün dünyada çok fazla yaygın olan Networking Marketing yöntemidir. Türkiye'de diğer ülkelerde olduğu kadar yaygın olmasa yöntem Türkiye'de de artık daha fazla kullanılmaya başlanmıştır. Kyani ürünleri pazarlama üyelik sistemi ile yapılmaktadır. Kyani’ye ne kadar üye yaparsanız, yani distribütör katarsanız ürünlerin Satışı ve tanıtımı o oranda artmaktadır. Distribütör olmaya karar verdiğinizde İçinde Kyani ürünlerinin olduğu bir paket satın alırsınız, bu pakette bulunan Kyani ürünlerini bu işi yapabileceğine inandığınız kişilere hediye ederek onların ürünlerle tanışmasını sağlarsınız. Hediye ettiğiniz bu ürünler muhtemelen kullanılacaktır ve kullanılan ürünler hakkında insanların bir fikri olacaktır. Bu ürünlerin hediye edildiği kişiler ürünlere daha fazla sahip olmak ve bu ürünleri daha fazla insanlara ulaştırmak için distribütör olmak isteyeceklerdir ve bu sistem Böylelikle genişleyerek büyüyecektir. Sistemin genişlemesi hem daha fazla distribütörler katılarak hem de ürünler tanıtılarak aynı anda kazanç elde edilecektir. Kyani üyelik konusunda en doğru bilgi periyodik olarak düzenlenen Kyani eğitim seminerlerinde anlatılmaktadır. Distribütör olacağına inandığınız ve ürünleri kullanıp beğenen kişileri eğitim seminerlerine gelmeye davet edersiniz bu seminerlerde hem ürünler hakkında bilgiler verilmekte hem de sistemin nasıl işleyeceği hakkında uygulanan plan anlatılmaktadır. Dolayısıyla sistem daha sağlıklı bir biçimde ilerleyecektir. Sistem distribütörlerin eklenmesiyle yukarıdan aşağıya doğru ve yanlara doğru yatay ve dikey olarak genişlemektedir. Bu yöntemle para kazanmak adil ve demokratik bir içimde olmaktadır. Yalnızca para kazanan yukarıdaki kişiler değil aynı anda herkes belli oranda para kazanmaktadır. Böylelikle hem ciro artmakta hem de kişilerin kazançları artmaktadır.

Kyani Ürünleri Ve Özellikleri Nelerdir?

Kayani ürünleri bilim insanları tarafından uzun araştırmalar sonucunda titizlikle hazırlanmış sağlık açısından en faydalı ürünlerdir. İnternette Kyani şikayet ve olumsuz yorum görürseniz, bunlara kesinlikle inanmayın. Doğal yöntemlerle yetiştirilip toplanarak Kyani Sağlık Ürünleri olarak sunulmaktadır. Bunların içinde özellikle yaban mersini birçok hastalıkların gerilemesinde etkili bitkilerden biridir. Yapılan araştırmalar sonucunda bugün birçok insanın maruz kaldığı özellikle kronik hastalıkların gelişmesinin durdurulmasında önemli sonuçlar vermektedir. Hastalıkların tedavisinde Alternatif tıp olarak adı geçen bitkisel tedavi yöntemlerinden biridir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesi kalp ve damar hastalıklarının ilerlemesinin durdurulması, özellikle kanser hastalığının oluşumunu önlediği saptanmıştır. Ürünlerin içeriğinde birçok vitamin mineral ve besin kaynağı vardır. Bu ürünler Türkiye dâhil pazarlandığı diğer ülkelerde yasalar çerçevesinde bakanlık izniyle satışı sunulmaktadır. Yakın gelecekte Kyani ürünlerinin başarısı herkes tarafından anlaşılacak ve bu sayede bu ürünler birçok insana da ulaşmış olacaktır.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani ürünleri uzaktan pazarlama yöntemi ile satılıp pazarlanmaktadır. Kyani ailesine katılmak, ürünlerine sahip olmak için önce distribütör yani üye olmaya karar vermek gerekmektedir. Distribütörler farklı sayıda Kyani ürünlerinin bulunduğu paketlerden satın alarak onları bu işi yapabileceğine inandıkları insanlara hediye ederler. Ürünlerin hediye edildiği kişiler ürünleri kullanarak ürünler hakkında ve kaliteleri hakkında fikir sahibi olacaklardır. Bunun sonucunda beğenenler bu işi yapmaya karar verirler. Kyani ürünlerinin bulunduğu paketler, içindeki ürün sayısına göre değişik fiyatlar içermektedir. Sistem bu şekilde ilerlemektedir. Ürünlerin olduğu paket fiyatları genel olarak bakıldığında son derece makul fiyatlardır. Kendi işini yapan 1 kişi bir ürün paketi fiyatına kendisine bir iş kurmuş olmaktadır. İş kurup başarısız olanların Kyani şikayet yorumlarına bakara vazgeçmeyin. Günümüzde birçok girişimci bu işi yaparak ciddi kazançlar elde ediyor.

Kyani Para Kazanma

Kyani ile para kazanmak Kyani ailesine katılmakla başlıyor. Öncelikle planı iyi anlayıp sistemin nasıl işlediğini öğrenmek gerek. Ürünleri kullanarak ürünlerin kalitesi hakkında fikir sahibi olmak başlangıç açısından son derece önemli. Bunun sonucunda distribütör olmaya karar vermiş yani işinizi kurmuş oluyorsunuz. Yapılması gereken şey öncelikle bir ürün paketi satın almaktır. Bu paketin içinde bulunan ürünleri Kyani ailesine katılabileceğinden emin olduğunuz insanlara hediye ederek başkalarının da iş kurmasını sağlamış oluyorsunuz. Bu sistem yukarıdan aşağıya ve soldan sağa doğru genişleyerek ilerledikçe hem siz para kazanıyorsunuz, hem en yukarıdakiler para kazanıyor. Bundan dolayı Kyani de para kazanmak son derece adil yöntemlerle gerçekleşmektedir. Kyani de kazanç sağlanması ve sistemin en iyi biçimde öğrenilmesi için Kyani uzmanlarının belli zamanlarda düzenledikleri eğitim seminerlerine katılmak gerekmektedir.

Kyani Kazanç Planı

Kyani de kazanç sağlamak Kayani planını en iyi şekilde öğrenmekle başlar. Kyani’yi ne kadar iyi anlatır ve aktarırsanız karşınızdaki kişi sistemi o kadar iyi anlamış olur. Sistemin doğru ilerleyebilmesi ve kazanç sağlanması için hem planın iyi anlatılması hem Kyani ürünlerinin iyi bir biçimde tanıtılması gerekmektedir. Planın en doğru biçimde anlatılması Kyani eğitim seminerlerinde gerçekleşmektedir. Bu eğitim seminerleri belli aralıklarla düzenli olarak yapılmaktadır. Gerek yeni distribütör olmuş kişilerin gerekse var olan distribütörlerin kendini ve işini geliştirebilmeleri için bu eğitim seminerlerine mutlaka katılmaları gerekmektedir. Bu seminerlerde yeni birçok insan tanımış olursunuz. Daha fazla motive olursunuz ve Kyani ailesine yeni katılan üyelerle uzun vadeli dostluk ve arkadaşlık ilişkileri kurarsınız. Seminerlerde ayrıca üyelerin işlerinde daha başarılı olmaları için kişisel gelişim kitap ve CD satılmaktadır. Bunlara da sahip olarak işinizi en iyi şekilde nasıl yapacağınızı anlamış ve öğrenmiş olursunuz. Bu işte başarılı olmanın temel koşulu insan ilişkileri konusunda kişisel gelişimini tamamlamış insanların başarısıdır.