Lemos: Barcelona'dan teklif almıştım

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mauricio Lemos, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının karşısına çıktı.

1/11

Transferi sonrasında çok mutlu olduğunu ifade eden Lemos, "Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Türkiye'nin en büyük kulübünde olmaktan doalyı gerçekten mutluyum. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahip olan bu takıma gelmekten dolayı çok mutluyum. Aynı zamanda bana gerçekleştirilmiş olan bu güzel karşılama için teşekkür ediyorum. Elimden gelenin fazlasını vermek için sabırsızlanıyorum." dedi.

2/11

Fenerbahçe'nin eski futbolcularıyla konuştuğunu ifade eden tecrübeli stoper, "Kulübü zaten çok iyi tanıyorum. Kulübün tarihini çok iyi biliyorum. Küçük yaşlardan beri Türk futbolunu ailemle birlikte izlerdim. Buraya gelmeden önce burada oynamış oyuncularla konuştum. Bana kesinlikle buranın çok iyi bir opsiyon, çok iyi bir adım olacağını söylediler. Lugano ile konuştum. Kendisi gerçekten bir efsane. benim için çok iyi bir adım olacağını kendisi de söyledi." ifadelerini kullandı.

3/11

"BU TAKIM HER ZAMAN KUPALAR KAZANMALI" - Açıklamalarına devam eden Lemos, "Bir insanın kendisinden bahsetmesi her zaman çok zordur. Teknik bir stoperim, topla çıkmayı çok severim, agresif bir oyuncuyum. Buraya da elimden gelenin en iyisini yapıp kazanmak için geldim. Bu kulüp her zaman kupaları kazanmalıdır." diyerek taraftara mesaj gönderdi.

4/11

En son La Liga 2'de oynadığını hatırlatan Uruguaylı futbolcu, "Futbol biraz karmaşık bir spordur. Avrupa'da İspanya'da ve Rusya'da oynama fırsatı elde ettim. Belki mental olarak hazır olmadığım dönemler oldu. Bu yüzden yeteri kadar süre alamadığım dönemler oldu. En son İspanya 2. Ligi'nde oynadım. Orada oynama sebebim de tekrardan ne olduğumu hatırlamak, tekrardan futbolcu olduğumu hatırlamaktı. Şu an her anlamda hazırım." şeklinde konuştu.

5/11

"BARCELONA'DAN TEKLİF ALMIŞTIM" - Önceki yıllarda Barcelona'dan teklif aldığını dile getiren Lemos, "Dün akşamüstü geldim buraya. Biraz yorgun olduğum için bu sabah antrenman yapmamın daha doğru olacağını düşündük. Barcelona'dan bir teklif almıştım ama o zaman gerçekten çok gençtim. Benim amacım kendimi oynayarak geliştirmekti. Barcelona çok büyük bir kulüp, orada oynamak biraz zor. Hayatta bazen böyle kararlar alırsınız. Bazen iyi olur bazen kötü olur ama şu anda burada büyük bir kulüpteyim ve çok mutluyum." dedi.

6/11

"EMRE GERÇEKTEN HARİKA BİR İNSAN" - Takımın efsane oyuncularından ve sportif direktörlük görevine getirilmesi beklenen Emre Belözoğlu hakkında da konuşan deneyimli stoper konuşmasında, "Emre gerçekten çok iyi bir insan. Ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kariyerinde gösterdi. kendisi gerçekten büyük bir kaptan. bu süreç başladığı ilk andan itibaren kendisi benimle iletişimde oldu. İkimiz de benim kendimi göstermem için buranın doğru yer olduğunu düşündük. Teknik ekibimiz ve başkanımızın güveni için de teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum." ifadelerine yer verdi.

7/11

Lemos'un diğer açıklamaları da şu şekilde:

8/11

"Bu kulüp çok harika bir kulüp. Bu kulübün efsanelerinden biri olmak istediğimi göstermek istiyorum. Umarım bir sürü kupa kazanırız."

9/11

"Buraya gelmeden önce çok fazla zamanım olmadı. Muslera ile konuşma fırsatı bulamadım. Kendisini tanıyorum, her zaman Türkiye ve Türk kulüpleri ile çok güzel şeyler söyledi. Kendisi gerçekten çok büyük bir karakter. Diego Lugano ile de çok konuşamadım ama kendisi benim için çok önemli bir referans. Kendisini çok seviyorum, çok önemli bir futbolcu."

10/11

"Derbi maçlarını izlerdim ve çok çekişmeli maçlar olurdu. Sürekli kavgaların yaşandığı çok çekişmeli, çetin maçlar olurdu. Fenerbahçe taraftarı hakkında şunu söyleyebilirim: Büyük takımların böyle tutkulu taraftarları olur. Ben de buradaki karşılanma şeklime biraz şaşırdım. Benim için sürpriz oldu fakat onların bu karşılamasına elimden gelenin en iyisini yaparak cevap vermek istiyorum."

11/11 Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur