Lionel Messi PCR testine gelmedi

İspanya'da Messi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor... Barcelona'nın Bayern Münih karşısında alınan 8-2'lik hezimetin ardından Messi ile Barcelona arasında ipler gerilmişti.

1/12

AYRILIK KARARINI KESİNLEŞTİRDİ - Ağır yenilginin ardından teknik direktör değişikliğine giden Barcelona, koltuğu Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman'a bırakmıştı. Ancak Koeman, Messi'ye 'Takımdaki ayrıcalıkların sona erdi' demesinin ardından Messi, ayrılık kararını kesinleştirmişti.

2/12

Messi, yakın çevresine 'artık kendimi bu şehre ait hissetmiyorum' ifadelerini kullanmış ve ayrılmak istediğini dile getirmişti.

3/12

TÜM DÜNYANIN KONUŞTUĞU OLAY - Arjantinli yıldızın Barcelona'dan ayrılmak istemesi tüm dünyada şaşkınlıkla karşılanmıştı.

4/12

Öyle ki Google'da Messi aramaları, son 6 ay içinde COVID-19 aramasını geçen ilk arama olmuştu.

5/12

RONALDO'NUN 10 KATI TWEET ATILDI - Geçtiğimiz hafta Twitter'da ise Lionel Messi hakkında 10 milyon tweet atılmıştı. Ronaldo'nun Real Madrid'den Juventus'a transfer olduğu dönemde konuyla atılan tweet sayısı ise 1 milyondu.

6/12

İspanyol basını, bu çıkışın ardından Lionel Messi'nin artık takımda kalmasının tek yolunun teknik direktör Ronaldo Koeman ve başkan Josep Maria Bartomeu istifa etmesi olduğunu yazmıştı.

7/12

PCR TESTİNE GİRMEYİ REDDETTİ - Lionel Messi, bu sabah kulüp tarafından çağrılmasına rağmen, takımın girdiği PCR testi için tesislere gelmedi.

8/12

TÜM TAKIM VAR, MESSI YOK - Takımdan ayrılması muhtemel bir diğer futbolcu Luis Suarez, COVID-19 testleri için kulübe giderken sadece Messi'nin olmaması dikkat çekti.

9/12

Teste bile girmeyi reddeden Messi'nin bu hareketi 'Artık ipler tamamen kopmuş' şeklinde yorumlandı.

10/12

Lionel Messi'nin gelmesini bekleyen Barcelonalı minik bir taraftarın üzüntüsü de sosyal medyanın gündemine oturdu...

11/12

Yıldız futbolcunun bugün PCR testine gelmesini bekleyen genç taraftar uzun süre kaldırımda oturarak Messi'nin gelmesini bekledi.

12/12 Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur