Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, tarihi Kaleiçi semtindeki muhtarları ve esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Kaleiçi’nde ki 6 mahalle muhtarını ve esnafı tek tek ziyaret ederken, yönetim kurulu üyeleri, Gündoğmuş, Kepez ve Konyaaltı bölgesindeki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bölgelerin sorunlarını dinleyip sorunları not aldı.

MHP Antalya İl Başkanı Aksoy, Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, Haşim İşçan Mahalle Muhtarı Halil Ay, Kılınç Arslan Mahalle Muhtarı Ali Kahraman, Selçuk Mahalle Muhtarı, Güray Esel, Tuzcular Mahalle Muhtarı Mehmet Erdoğan, Barbaros Mahalle Muhtarı Mehmet Gözübüyük ile görüştü.

Muhtar ziyaretlerinin ardından tarihi Kaleiçi’ne gezerek esnafın sorunlarını dinleyen Aksoy, muhtarların ve esnafın yoğun ilgisinden memnun olduğunu söyledi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun bölgeye çok önem verdiğini ve esnafın kendisini çok sevdiğini öğrenen Aksoy, esnafın sorunlarını dinleyen her yöneticinin Antalya için büyük bir şans olduğunu vurguladı.

Bugüne kadar 300’ün üzerinde muhtar ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Aksoy, “Birebir tüm muhtarları ziyaret etmeye çalıştım. Gidemediğim yerlere yöneticilerim bizzat giderek, sorunları dinleyerek muhtarlarımızla tanıştık. Bugüne kadar parti olarak neredeyse ilk defa Antalya’da bu kadar muhtara giderek hem tanışma hem sorun dinleme imkanını bulmuş olduk” dedi.