Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi’nin Afrin’deki Mehmetçiğe destek için hazırladığı klip, sosyal medyada sayıda beğeni ve yorum aldı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçedeki okulların başkanlarından oluşturulan Okul Başkanları Meclisi, Mehmetçiğe destek için video hazırladı. Yaklaşık 10 gün süren çekimlerde Denizli’nin tarihi ve kültürel yerleri kullanıldı. Okul başkanları, Denizli’nin simgelerini arkalarına alarak Afrin’deki Mehmetçiğe destek mesajı yolladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hazırlanan klibi sosyal medya hesaplarından, “Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisimizden Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’deki kahraman Mehmetçiğimize mesaj var. Emeğinize ve yüreğinize sağlık gençler” sözleriyle paylaştı. Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Hazırlanan videodaki mesajda ise, "Afrin’e giden yiğide! Ailene bir mesajın var mı diye soruyor. Yüreği vatan aşkıyla kavrulan Mehmetçik! Tıpkı 57. Alay gibi geri dönmeyi düşünmüyor. Söyleyin aileme, beklemesinler beni diyor. Bu memleketin kahraman evlatları, kınalı kuzuları, yiğit komutanları. Gözümüz, gönlümüz, dualarımız sizinle. Güneş teninizi yakmasın, yağmur canınızı acıtmasın. Burnunuz kanamasın, ayağınıza taş değmesin, gözünüzden yaş düşmesin. Başınız öne eğilmesin. Bombalar, kurşunlar kılınıza zarar vermesin. Ocağınız tütsün hiç sönmesin. Sancağımız, bayrağımız yere inmesin, ezanımız dinmesin! Gidişiniz, dönüşünüz su gibi olsun. Analarımızın duası, ak sütü, sizi tüm tehlikelerden korusun. Adımlarınız tüm dünyayı inletsin. Allah sizi muzaffer eylesin" ifadeleri yer alıyor.