Ortodonti kelimesi diş ve düzgünlük kelimelerinin bir araya gelmesinden oluşmuştur. Diş hekimliğinin bir uzmanlık dalı olan ortodonti diş bozukluklarının teşhis ve tedavisini sağlamaktadır. Cüzdan doldurmak için betwinner bonuslar bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Çarpık dişler, seyrek dişler, önde ya da arkada olan dişler gibi farklı diş bozuklarında ortodonti tedavisi uygulanır. Genellikle diş teli kullanımını gerektiren ortodonti tedavileri günümüzde oldukça gelişmiştir.

Bursa Ortodonti tedavi hizmetlerimiz gelişmiş yöntemler sunmaktadır. Ortodonti tedavilerinde genellikle hastaların rahatsız olduğu konu estetik kaygısıdır. Belli bir süre devam eden diş teli kullanımı hastaların estetik olarak memnun olmadığı bir süreçtir. Ancak gelişmiş yöntemler sayesinde dişlerde görünmeyen diş teli tedavisinden yararlanmak mümkün olmaktadır. 

Görünmeyen Diş Teli Tedavileri

Ortodonti tedavilerinde kullanılan diş teli modelleri farklı seçenekler sunmaktadır. Diş telinin dişin arka yüzeyine takıldığı lingual ortodonti tedavisi diş tellerinin görünmediği tedavi yöntemlerinden biridir. İnvisalign tedavisi ise şeffaf plaklarla ortodonti tedavisidir. Şeffaf plaklar konforlu ve estetik bir tedavi süreci yaşatır. Ortodonti Bursa hizmetlerimiz arasında görünmeyen diş teli seçenekleri bulunmaktadır.

Halk arasında görünmeyen diş telleri olarak bilinen bu tedavi yöntemleri ortodontinin gelişmiş tedavi yöntemleridir. Tüm diş bozukluklarında dışarıdan bakıldığında tedavi sürecinde olunduğu belli olmayan diş teli seçenekleri kullanılabilir. Şeffaf plakların kullanımı sadece estetik olarak değil sağlık açısından da fark yaratmaktadır. Şeffaf plaklar yemek yerken çıkartılabilir ve sonrasında tekrar takılabilir.

Ortodonti Tedavileri Kimler İçindir

Diş yapılarında bozukluk olan çocuklar ve yetişkinler ortodonti tedavilerinden yararlanabilir. Ortodonti tedavisinin şekline ve süresine muayene sonrasında hasta ve ortodonti uzmanı hekim tarafından birlikte karar verilir. Hastaya kendi ağız ve diş yapısına uygun çeşitli ortodonti tedavi yöntemleri arasından seçenekleri sunulabilir. Ortodonti tedavileri her yaştan insan için uygun seçenekler sunar. Tedavinin seyrini dişlerdeki bozukluğun ne olduğu belirler. Ortodonti tedavilerinde modern yöntemleri bulabileceğiniz Ortodonti kliniğimiz farklı diş bozukluklarında en uygun tedavi seçeneklerini sunmaktadır. Estetik dişlere sahip olmak isteyen herkes ortodonti tedavilerine başvurabilir. Ortodonti sadece estetik amaçlı tedaviler sunmaz. Aynı zamanda sağlıklı diş ve çene yapısının oluşmasını sağlar. Sağlıklı çiğnemek, sağlıklı ısırmak ve estetik gülüşlere sahip olmak için ortodonti tedavisini sizin için ideal bir çözüm olacaktır.