Patrik Schick Manchester United’in Yakın Merceği Altında

Yeni sezon transfer hedeflerini büyük ölçüde belirlemiş olan Manchester United, Patrik Schick'e kadrosunda yer ayırmış durumda. Premier Lig’in lider takımlarından olan Manchester yine ligin devlerinden olan Bayer Leverkusen’in forvet oyuncusunu takımına almayı hedefliyor.

Yeni transfer sözleşmeleri yolda olan Manchester United, mevcut oyuncuları arasından Edinson Cavani ile de sözleşmesi biterek yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Cavani ile betturkeygiris.org sözleşmenin yenilenip yenilenmeyeceği ise henüz netleşmiş durumda değil. Farklı transfer oyuncuları da hedefler arasında yer alırken, kuvvetle muhtemel Patrik Schick'e teklifin götürülmesi planlanıyor.

Manchester United Hedefine Ulaşabilecek mi?

BBC Sport tarafından yapılan habere göre Manchester United yeni sezonu Patrik Schick ile taçlandırmayı öngörüyor. 2025 yılının Haziran ayına kadar Bayer Leverkusen ile sözleşmesi devam eden Çek asıllı futbolcunun bu teklife ne cevap vereceği ise büyük merak konusu.

Patrik Schick 2020 yılında Roma’dan Bayer Leverkusen’e 26,5 milyon Euro transfer bedeli ile gelmişti. Üstün performansı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu yeni sezonda pek çok takımın yakın planı altında yer alıyor.

26 yaşındaki genç futbolcu bu sezon çıktığı Budesliga maçlarında toplamda 19 gol skoru bulunuyor. Ayrıca 3 asistliği bulunan futbolcu, takımına özverisi ile değer katan önemli futbolcular arasında gösteriliyor. Transfer sözleşmesi için alternatif isimler bulunda da lider takım en çok Patrik Schick üzerinde yoğunlaşıyor.

Eşya Depolama Teklifi Al Eşya Depolama Teklifi Al