Rize'de polis, abdest alan yaşlı adamın çorabını giydirdi Rize'de abdest aldıktan sonra, çoraplarını ve ayakkabılarını giymekte zorluk çeken yaşlı bir adama orada bulunan bir komiser yardımcısı yardım etti. O anlar ise, cami avlusunda bulunan vatandaşlar göre cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
Güvenlik Genel Müdürlüğü kadar sosyal ağ hesabından paylaşılan örüntüyü kısa sürede yaklaşık 70 bin kişi izledi. "İYİLİK VE SEVGİ PAYLAŞTIKÇA YAYILIR" Paylaşımla ilgili mesajda ise "Rize'de Cuma tedbirlerinde görevli personelimizin, abdest bölge amcamıza takviye ettiği anlar vatandaşımız göre böyle görüntülendi. İyilik ve sevgi paylaştıkça yayılır, yaşam paylaştıkça güzelleşir." denildi.
TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLECEK Yaşlı adama yardımcı emniyet görevlisinin, Rize Güvenlik Müdürlüğü Koruma Şubede görevli komiser yardımcısı Burak Yıldırım olduğu, İl Güvenlik Müdürü Nurettin Gökduman'ın personeli teşekkür belgesi ile ödüllendireceği öğrenildi. Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur