Sosyal medya üzerinden Messi'yi çağıran kulüpler

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma kararının ardından bazı futbol kulüpleri harekete geçerek yaptıkları shoplarla Messi'yi takımlarına davet etti.

1/10

Bu paylaşımlar birçok sosyal medya kullanıcılarının da ilgisi çekti. Arjantinli futbolcuyu alabilmeleri pek de mümkün gözükmeyen birçok futbol kulübü yaptıkları eğlenceli shoplarla yeni bir trende imza attı.

2/10

Brezilya temsilcisi Fluminense, Messi'yi beklediklerini bu paylaşımla duyurdu.

3/10

Sampdoria: "Son baktığımızda 10 numara boştaydı."

4/10

Lokomotif Moskova: "Büyük bir sürprize hazırlanıyoruz."

5/10

Independiente: "Bunu bir düşün Messi."

6/10

Norveç takımı Brann: Merhaba Messi. Ulriken'i (Norveç'te bir dağ) duydun mu?

7/10

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Babel de modaya uyum sağladı ve Messi'nin yıllar önce Galatasaray formasıyla çektirdiği fotoğrafın üstüne. "Haydi deneyelim ve imzalayalım" ifadelerini yazdı.

8/10

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Şu anda 10 numaralı formamız dolu ancak formanın sahibi ile görüştük, 'Messi gelirse seve seve 10 numarayı veririm' dedi. Kulübümüz ile ilgili her şeyi efsane futbolcumuz Batalla'dan öğrenebilirsin. Seni bekliyoruz" yazarak Messi'yi takımlarına çağırdı.

9/10

TFF 2. Lig takımlarından Sakaryaspor da yaptığı paylaşımda "Sevgili TFF, alt liglerde yabancı yasağını kaldırır mısınız? Hazır 10 numaramız boştayken bir şey deneyeceğiz de." ifadelerini kullanarak modaya uydu.

10/10 Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur