Tüp Bebek ile Nasıl Çocuk Sahibi Olunur ?

Çocuk sahibi olmak için günümüzde bir çok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde hem erkeklerin ve hemde kadınların sorunları aşılarak, çocuk sahibi olmaları mümkün hale gelmektedir. Tabi ki bu yöntemler tıbbı yöntemler olup, özellikle rahip kanalı kapalı olan kadınlarda veya sperm sayısı yetersiz ve güçsüz olan erkeklerde, dış ortamlarda yapılan döllenmeler ile birlikte, tüp bebek ile çocuk sahibi olunmaktadır. Ankara tüp bebek merkezi sayesinde bu yöntem ile hamile kalmanın mümkün hale gelmesi ve Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç sayesinde, artık tedavi olarak çocuğunuzu dünyaya getirebileceğiniz için, sizde sorunlarınızı böylelikle aşabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır?

Erkeğin spermi ve kadının yumurtalarının dışarıda bir araya getirilerek yani laboratuvarlarda döllenmenin yapılması ve ardından yeniden anne rahmine yerleştirilmesi ile birlikte, normal doğum sürecine girilmektedir. Kısacası döllenmenin doğal yollardan değil de, dışarıda birleştirilmesi ile uygulanan bu yöntemin, bebek sahibi olmak isteyenler ve olamayan çiftler için öncelikler arasında yer almaktadır. Gerekli testlerin yapılması ile birlikte, nasıl bir tedavinin uygulanması gerektiği belirlenerek, ardından tedavilerin başlaması ve gebe kalınması mümkün olmaktadır. 

Ankara Tüp Bebek Hastaneleri

İlk kez tüp bebek tedavisi yaptıranlar için ilk seferinde gebeliğin oluşmaması doğaldır. Yani ilk seferde döllenme rahimde tutunamayacağı gibi, başarı oranlarına göre ilk seferde de hamile kalınabilir. Tabii ki bu pes edeceğiniz anlamına gelmeyeceği gibi, Ankara tüp bebek kliniği ile yeniden bu sürece başlayarak, birkaç denemenin ardından gebe kalabilirsiniz. Ankara tüp bebek hakkında bilgiler edinerek randevu alabileceğiniz web sitesi olan https://sevtaphamdemir.com/ankara-tup-bebek/ adresini ziyaret ederek de, hem yapılan tedaviler hakkında bilgi alabilir ve hem de tedavi sürecinin nasıl olacağını öğrenebilirsiniz. 

Tüp Bebek Tedavi Süreci

Aslında tüp bebek yöntemi bir tedavi değil, tam olarak dışarıda yapılan döllenmedir. Yani burada erkekte ve kadında olan sorunlar normal gebeliğin oluşmasını engellediği için, gebelik için gerekli döllenme dışarıda yapılmaktadır. Hem erkekte ve hem de kadında sorun varsa eğer gene aynı şekilde döllenme laboratuvarda yapılmaktadır. Burada yüzeysel olarak konuya değiniyor olsak da, bu tedavilerin oldukça ciddi olduğunu da belirtelim. Prof. Dr. Sevtap Hamdemir, alanında uzman bir cerrah olması nedeni ile sadece Türkiye'nin her yerinden değil, ayrıca Avrupa'dan da bir çok kadın, tüp bebek tedavisi için Ankara tüp bebek kliniğini tercih etmektedir. 

En İyi Tüp Bebek Klinikleri

Sağlıklı bir gebelik sürecini yaşamak ve bu süreçte doktor kontrolünde olarak, gerekli muayeneleri de etkin bir şekilde yaparak, çocuk sahibi olmak, artık hayal değil tam olarak bir mucize olacaktır. Türkiye'de yaklaşık 30 yıldır etkin olarak uygulanan bu tedavi, dünya genelinde ise 40 yıldır yapılmaktadır. Yani Türkiye'nin sağlık alanında ki gelişmesini, özellikle tüp bebek yönteminde görebiliyoruz. Unutmayın ki, burada her işlem tamamı ile doğal olarak yapılıyor olması nedeni ile gebeliğin de doğal olacağını belirtelim. 

Tüp Bebek Kadın Doğum Uzmanı

Cerrahi alanda ki gelişmelerimiz ile birlikte, artık tıbbı olarak Türkiye'nin oldukça ileri seviyelerde olması, her geçen gün çiftlerin daha fazla başarı oranı ile ve tek seferde hamile kalmaları da sağlanıyor. Tabii ki bu tedavi süreci yorucu olacağı gibi, belirli bir süre stres altında da kalacaksınız. Ama bunların tamamını gebe olduğunuzda ve çocuğunuzu dünyaya getirdiğinizde unutmuş olacaksınız. Üstelik tüp bebek yönteminde, normal doğum değil, sezeryan yapıldığı düşünülse de, bununda yanlış olduğunu belirtelim. Çünkü normal bir gebelik olacağı için, bebeğin sağlık ve güç durumuna göre normal doğum olup olmamasına Prof. Dr. Sevtap Hamdemir karar veriyor.

Sevtap Hamdemir İle Tedavi Zamanı

Bu nedenle doktorunuz ile sürekli irtibat halinde olmak ve gerekli kontrolleri düzenli olarak yaptırmak, çocuğunuzun ve anne adayının sağlığı için önemli bir durumdur. İşte Ankara tüp bebek merkezi tam olarak bunların tamamını sağlıyor olmasından dolayı, istediğiniz gebeliği en güzel şekilde yaşamış olacaksınız. 

Tüp Bebek İçin En İyi Merkezler

Uzmanlığı ile Ankara'nın en iyi kadın doğum cerrahları arasında yer alan ve sunduğu tedaviler ile çocuk sahibi olmanızı sağlayan Prof. Dr. Sevtap Hamdemir sayesinde, gebe kalacak ve çocuğunuzu kucağınıza almış olacaksınız. Ankara tüp bebek kliniği en üst seviyede modern tıbbı kullanıyor olmasından dolayı, en iyi yöntemleri kullanacak ve buna göre sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde gebelik sürecini yaşamış olacaksınız.