Vodkan kimdir: Çıkardığı Parçalarla son zamanlarda büyük başarı yakalayan Vodkan, sosyal medyada da sık sık gündem olan bir isim. Müzik dünyasının genç isimlerinden olan Vodkan hakkında Vodkan kimdir? Vodkan kaç yaşında? sorularının yanıtları araştırılıyor. Vodkan hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

1999 yılında dünyaya gelen Vodkan'ın gerçek adı Hakan Karaarslan'dır. Öğrenim hayatı hâlâ devam eden VODKAN, ilk okul ve orta okulu Antalya’da üniversiteyi Gazi Üniversitesin'de okumaktadır. Müzik hayatına ilk adımlarını 2020-21 aralığında başlayıp ilk şarkısı olan ”VODKAN-Tiger” ı yayımlamıştır. Antalya'da büyüyen isim, sokak kültürüne de burada aşina olmuştur. 1 senedir aktif olarak müzik yapan genç sanatçı, aynı zamanda yazılımcı'dır. Birçok alanda kendini geliştiren ve gelişmekten zevk alan vodkan, müzik alanında bu şekilde atılım göstermiştir. Spotify, iTunnes, Youtube gibi platformlarda birçok şarkısını paylaşan Vodkan dinleyiciler tarafından sevilen isimlerden biri olmuştur.

Arı ve arıcılık sergisi İzmir’de kapılarını açtı Arı ve arıcılık sergisi İzmir’de kapılarını açtı

Müzik yapanların genelinin aksine küçükken yalnızca rap müziğe değil, trap, hiphop gibi birçok alanı ilgi duymuş ve üretmiştir.

Diskografi

-Tiger (2021)

-Time Thief (2022)

-Ligix (2022)

Sanatçı Hesabı; https://www.twitter.com/vodkanmusic https://www.instagram.com/vodkanmusic https://www.youtube.com/vodkan

https://open.spotify.com/artist/2SFGI6yofazti2z6ehmSLD