Yerden ısıtma sistemleri ekonomik yapısı ve kolay kurulumu ile bir çok yapı üzerinde kendisine yer bulmayı başarıyor.

Yerden ısıtma sistemleri zemin altından başarılı bir şekilde ısıtma desteği veriyor.Evin her köşesinin başarılı bir şekilde ısınmasını isterseniz yerden ısıtma sistemlerinden yararlanabilirsiniz.Yerden ısıtma sistemlerinden yararlanarak iç mekan iklim kontrolünü sağlayabilirsiniz. Isı konforu, ergonomi ve enerji verimliliği yüksek olan bu sistemler son derece avantajlı ürünlerdir. Doğru mühendislik planlaması ile başarılı iklimlendirme çalışmaları gerçekleştirilebilir. Yerden ısıtma sistemleri ilesıcaklık dağılımı homojen şekilde tamamlanır. Yerden ısıtma uygulaması zemin altına borular yardımıyla gerçekleştirilir. Borular döşendikten sonra zemin şapla kapatılır. Daha sonra üst zemin eklenir. Yerden ısıtmada tüm zemin kaplamaları tercih edilebilir.

Yerden Isıtma Sistemlerinde Hangisini Seçmeliyiz?

Yerden ısıtma sistemleri iki türde bulunur. Bunlar sulu ve elektrikli ısıtma sistemleridir.Elektrik ısıtma maliyeti bakımından çok daha pahalıdır. Ancak kurulum maliyetleri sulu sisteme göre daha ekonomiktir. Küçük mekanlar için elektrikli yerden ısıtma sistemlerini tercih edebilirsiniz. Yerden ısıtma sistemlerinin avantajları şu şekildedir.

  • Sağlıklı ısınma desteği verir. Koridor ya da mutfak gibi alanlarda zeminler daha soğuktur. Yerden ısıtma desteğiyle bu problem ortadan kalkar.
  • Yakıttan tasarruf sağlar.
  • Petek gibi fazla yer kaplamaz.
  • Petek temizliğinden kurtulursunuz.

Yerden Isıtma Borusu

Yerden ısıtma borusu sıcak suyun zemin altında başarılı bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Sulu yerden ısıtma sistemleri için gereken bu malzeme aradığınız konforu en iyi şekilde sunabilir.Sağlıklı bir yerden ısıtma sistemi elde edilebilmesi için DESA enerjiden destek alabilirsiniz.Doğru projelendirme ile sağlıklı alanlara kavuşabilirsiniz.

Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma straforualanda kullanılacak su borularına izolasyon desteği sunar. Yerden ısıtma sistemlerinde zemin izolasyonu önemlidir.Strafor bu konuda yardımcı olur. Strafor uygulanmadığı zaman bölge ısı verimini kaybedebilir. Zemine döşenen yerden ısıtma straforu tüm ısıyı yüzeye verir. 

Yerden Isıtma Köpüğü Kullanım Alanları

Yerden ısıtma köpüğüsıcaklığınverimli bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Isıtma köpüğü yerden ısıtma yapılan alanların tamamında kullanılabilir. Yerleştirilecek ısıtma borularının sağlıklı bir şekildesıcaklığı iletmesi için köpüklerden yararlanılır.Yerden ısıtma köpükleri artık iklimlendirme projelerinde önemli bir rol oynamaktır.

Çocukluk Hayalinizi Aviator Uçak Oyunu ile Gerçekleştirin Çocukluk Hayalinizi Aviator Uçak Oyunu ile Gerçekleştirin

Yerden ısıtma köpükleri sistemin sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Yerden ısıtma köpüğü, hafif zemin kaplamaları için yüksek basınç desteği sağlar.

Yerden Isıtma Sistemlerinden Hangisini Seçmeliyiz?

Radyatör sistemler belirli bir alanı ısıtabilir.Bu durum ısının homojen dağılmasının önüne geçmektedir. Daha fazla ısı elde edilmesi içinkombi daha yoğun çalışır. Bu doğalgaz ve elektrik faturasının yüksek gelmesine neden olur. Yerden ısıtma sistemleri seçilirken mutlaka mekanın detaylı olarak incelenmesi gerekiyor.Evinizde eğer doğalgaz kullanıyorsanız, doğalgazlı sistemleri tercih etmelisiniz. Karbon filmi sistemler ısı dağıtım özellikleriyle öne çıkar. Halı altına döşenebilen bu sistemler güvenilir bir alan sunar. Zemin parke, mermer ya da doğal taş yüzeyleriniz bulunuyorsa sulusistemler daha fazla verimlilik sağlayacaktır.

Desenerji yerden ısıtma sistemleriyle aradığınız oda sıcaklıklarına kolayca erişebilirsiniz.DESA enerji yerden ısıtma sistemleri konusunda uzmanlığıyla beraber hareket ediyor.Kalitesiyle öne çıkmayı başaran firma farklı yerden ısıtma sistemlerini sizler için kurabiliyor.

Sizde evinizde sağlıklı bir ısıtma sistemiyle tanışmak istiyorsanız yerden ısıtma sistemlerinden yararlanabilirsiniz.Yerden ısıtma sistemleri uzun ömürlüdür. Tasarruflu ve kolay kullanımı sayesinde her yerde tercih edilen bu sistemleri Türkiye’nin farklı noktalarında görebilirsiniz. Yerden ısıtma sistemlerini evinize kurmak ya da detaylı bilgi almak isterseniz DESA enerji resmi iletişim numaralarına hemen ulaşabilirsiniz.