Güzel bir ev dekoru yapmak ve evinizin harika bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız eğer, kesinlikle doğru bir karar verdiğinizi ve bunun için de duvar kağıdı seçmeniz gerektiğini belirtelim. Eskiden hayal edilemeyecek yaşamlar, şimdi ufak dokunuşlar ile sahip olabileceğimiz hale gelmiş durumda. Her açıdan dilediğiniz gibi şık ve güzel bir ev için yerli duvar kağıdı seçimlerinizi en iyiler arasından yapabilirsiniz. Müşterilerine bu imkanları en iyi şekilde sunan ve böylelikle rahat bir şekilde istedikleri yerli duvar kağıdı modelini almalarına imkan sunan Ravena sayesinde, evinizde ve iş yerinizde istediğiniz zarifliği görmüş olacaksınız. 

Duvar Kağıdı Seçiminizi Yapın

Alım güçleri artan insanlar yaşam alanlarını daha kaliteli hale getirebilmek için farklı arayışlara girmişlerdir. Eskiden olduğu gibi ev sahibi olmak herkesin hayali ancak kaliteli ev sahibi olma çabası daha fazla artış göstermiştir. Ev satın almak isteyenler ya da gittiği mekanlarda ferah bir ortamın keyfini çıkarmak isteyen insanlar yerli duvar kağıdı talep etmektedirler. Duvar kağıdı olan evler çok daha kolay pazarlanabilmekte ve daha fazla beğeni kazanmaktadır. Maliyetine baktığında boya parasından çok da fazla masrafı olmaması rağmen duvar kağıdı olan binalar inşaat firmaları tarafından daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Halbuki boya olduğu zaman birkaç yılda bir tekrar boyamak gerekirken kaliteli duvar kağıdı olan alanlarda çok daha uzun süre değiştirme ihtiyacı olmadan duvar kağıdı kullanılabilmektedir. 4-5 yılda bir duvar kağıtlarını silmek yeterli gelmektedir.

Duvar kağıdı çeşitlerine ve modellerine geçmeden önce silme demişken bu hususta hatırlatmak istediğim bir husus bulunmaktadır. Ev duvar kağıtları silme işi duvar kağıdının renk yoğunluğuna ve üretim şekline göre değişiklik göstermektedir. En uygun silme şeklini uygulamak ve duvar kağıdınızı daha uzun ömürlü kullanabilmek için duvar kağıdı rulosunda bulunan temizleme talimatlarını iyi okumalı ve bu talimatlara göre temizliğini yapmalısınız. Bazı duvar kağıtlarını saf su ve temiz bir bez ile silmek yeterli gelirken, bazılarında bazı hususlara dikkat etmek gerekebilmektedir. Ama kesinlikle kimyasal ürünler kullanılmamalıdır. Kimyasal ürünleri duvar kağıdınızın ömrünü kısaltacaktır. Ev duvar kağıtları modellerini incelemek isteyen ziyaretçilerimiz göz alıcı modellere http://ravena.com.tr/ev-duvar-kagitlari/ sitesinden ulaşabilir!

Desenli Duvar Kağıdı Modelleri

Yaşam alanlarında kullanılan dekorasyon amaçlı bir ürün olan duvar kağıdı son zamanlarda büyük ilgi gören bir ürün haline gelmiştir. Ancak kaliteden ziyade göz boyayarak gün kurtarmaya çalışan bazı firmalar tarafından üretilen duvar kağıtları ile büyük hayal kırıklığına uğrayan kişi sayısı hiç de azımsanmayacak sayıları bulmaktadır. Bu nedenle duvar kağıdı seçimi yaparken bazı hususların bilinmesi ve bu hususlar değerlendirilerek tercih yapılması herkes için fayda sağlayacaktır. 

Duvar kağıdı seçimi yapılırken uygulama yapacak alana, yüzeyin durumuna ve alanda bulunan mobilyalar değerlendirilerek tercih yapılmalıdır. Özellikle yeni binalarda en çok yapılan hatalardan biri de ıslak duvarlar üzerine duvar kağıdı uygulaması yapılmasıdır. Islak olan duvarlara kesinlikle duvar kağıdı uygulaması yapılmamalı ve kuruması beklendikten sonra uygulanmalıdır. Mutfak, banyo gibi ıslak yüzeylere özel olarak üretilmiş olan duvar kağıtlarının tercih edilmesi gerekmektedir. 

Eğer uygulama yapıldıktan sonra duvar kağıdınızda herhangi bir nedenden dolayı tahriş, yırtılma gibi sorunlar meydana gelmişse endişe etmeden ve duvar kağıdını tamamen değiştirmeden yama yapabilirsiniz. Bu nedenle uygulama yaptığınız duvar kağıdının yedek olarak bir miktar elinizin altında bulunmasında fayda vardır. Yedek olarak kalan kağıdınızdan aynı deseni bulup, zarar gören alan ile aynı ebatta keserek uygulama yapabilirsiniz. Eğer uygulamayı düzgün yapabilirseniz karşıdan bakıldığında sorun anlaşılmayacak ve fark edilmeyecektir.

Duvar kağıdı seçiminde kesinlikle kaliteden ödün vermeyin. Kaliteli, yenilikçi ve farklı bir hizmet sunarak, müşterilerine mutlak memnuniyet amaçlayan Ravena’nın ürünleri sayesinde şık ve ferah ortamlar oluşturabilirsiniz.Desenli duvar kağıdı ile kaliteli ve özgün ürünlerle yaşam alanlarınızı donatabilir, elit ortamlarda yaşam sürebilirsiniz. Desenli duvar kağıdı modellerini incelemek isterseniz hemen buraya tıklayın!