CUMHUR İTTİFAKI VE MİLLET İTTİFAKINDAN SONRA GİZLİ İTTİFAK.

Yeni yönetim şekli olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk yerel seçimi olan 31 Mart seçimleri de her anlamda ilklere imza atılacağı bir seçim olacağını göstermiştir. Her parti yerel seçimlerden çok genel seçim havasına çevirmeye çalışmaktadır. Bence de yerel seçimlerde de genel seçim havasının estirilmesi mantıklı olabilecek bir durumdur. Ulusal kalkınma yerelden başlar. Kalkınmanın ilk adımı olan yerel yönetimlerle genel iktidarın uyumlu çalışması da bu kalkınmanın omurgasını oluşturmaktadır. Bunun için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yerel yönetimlerin önemi son derece yüksektir.  

Vatandaşın ilk elinin uzandığı yer yerel yönetimlerdir.Çünkü siz genel iktidar ile yerel iktidarı birleştiremez iseniz, vatandaş olarak her işinizi merkeze taşımak zorunda kalırsınız.

Ortada CHP ve terör temsilcisi HDP’nin kirli ve gizli ittifaklarını düşünürsek Beka sorunu da açıkça ortaya çıkmış olur. Onun için akılcı ve sağduyulu davranıp genel iktidar ile yerel ittifakı buluşturmak ileride karşımıza çıkabilecek bir çok sorunun da önüne geçmiş olur. Şimdi herkes partisinin genel merkez seviyesindeki politikalarını görerek ve çıkardıkları adayların profillerine bakarak oy kullanması en akılcı tercih olacaktır.

31 Mart Yerel seçimlerine 60 gün kala zillet ittifakı kirli oyunlarını oynamaya başlamıştır. PKK’nın temsilcisi HDP ile birbirlerine yapılan jestler de bunu göstermektedir. HDP İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday çıkarmayacağını duyurmuştur. CHP’de İstanbul ilçelerinde  HDP’ye yakın isimleri aday olarak göstermiştir.

Artık takke düşmüş ve kel görünmüştür. CHP’nin terör temsilcisi HDP ile daha önceden gizli anlaşmalar yaptığını düşünen artmaktadır.  CHP milliyetçiliğinin bittiğinin ve tamamen terör odaklı bir parti’ye yakın olması da CHP seçmenlerini çokça düşündüreceğine inanıyorum.  Çağdaş Atatürk’çü seçmelerin ise ne düşündüğünü de çok merak ediyorum.

2023 hedeflerine doğru giderken bir adım geri gitmemek  ve yarınlarımızı garanti altına almak adına herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır. Bu işin sağcısı solcusu diye bir şey yoktur. Tamam mı, devam mı? Sorusunun cevabıdır. Bu da tüm Türkiye’dir.  Tüm islam devletlerinin ve gönül coğrafyası dediğimiz bütün ülkelerin acılar içinde olduğunu unutmayalım. Allah tüm masumları korusun. “Kötüler için yaşasın cehennem.”

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan,  Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan."

Allah Yar ve yardımcımız olsun.