Otu çek köküne bak derler. Atasına saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz.

Chp’de kendine kariyer yapmanın şartları : İslam’a Müslümanlara küfür et, Cumhurbaşkanına ve Ak Parti’ye hakaret et, teröristleri savun, her türlü kaostan nemalan, heykel yap, atalarına ve ecdanına her türlü çirkin saldırıyı yap.

Sanırım Ekrem İmamoğlu’da Chp genel başkanlığına veya Cumhurbaşkanlığına gözü dikmiş sanırım.

Gün geçmiyor ki chp kendi yüzüne kara çalmasın. Derdi millet olmayan, kaostan, iç karışıklıktan, olumsuzluktan nemalanan chp nin belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, çağ açıp çağ kapatan, Peygamberimizin övgüsüne mazhar olan padişahımıza, atamıza en büyük saygısızlığı yapmıştır. O tekme attığın ayağı bir gün kırarlar. Papaz’ların yanında el pençe divan duran, Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin ’ın türbesinde eli kıçında gezip ayağıyla tekme atan Ekrem İmamoğlu, sen kimsin, nesin, necisin, kime hizmet ediyorsun, senin atan, ecdadın kim?

Eğer benim ecdadım değil diyorsan, hiç sıkıntı yok. Ancak her ağzını açtığında milliyetçilik naraları atmaktan vazgeçmiyorsun. Madem öyle ecdadını red mi ediyorsun? Red ediyorsan o zaman da sıkıntı yok. Çünkü senin gibi birinin bizim soyumuzdan olma ihtimali çok düşük. Zannedersem sen de bunu biliyorsun. Geçmişinle alakalı bir takım sıkıntıların olduğunu mu düşünüyorsun?

Gezi parkı olaylarını sanki bir maharetmiş gibi kutlayan bir zihniyetin ülkemizdeki yeri ancak ve ancak siyaset çöplüğüdür. Devletin polisine saldıran, devletin malına zarar veren, günlerce kaos ortamı yaratmaya çalışanların yaptığı Gezi parkı olaylarının ülkemize verdiği 160 milyon dolar zarar ortada iken halen sen neyin kutlamasını yapıyorsun.

yanında olan, islam’a hergün hakaret eden ve bunun yanında siyasi kıvırmayı da iyi yapan Ekrem. Sana söyleyeceğim şey “Gözlerin var görmezsin, kulakların var duymazsın, dil’in var doğruyu söylemezsin.” İstanbul’u sel aldığında tatile giden, deprem olunca kayak yapmaya giden, tatil de bana yakışıyor diyen, İstanbul’luları toplu taşıma konusunda çile çektiren, metro’yu yapmayan, hastane yolunu yapmayan Ekrem. Gereksiz makam araçları var diye çığırtkanlık yapıp yeni kapıya belediyenin hizmet araçları dizip sonra da binlerce araç kiralayan Ekrem.

Ne yaparsanız yapın Başaramayacaksınız. Bu ülkenin önüne geçemeyecek ve ilerlemesine mani olamayacaksınız.