1 Yaş Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

Aylarca uykusuz kaldınız, sayısız bez değiştirdiniz, nihayet bebeğiniz büyüdü ve 1 yaşına geldi. Bebeğinizin ilk yaş doğum günü partisi, bebeğinizin hayatındaki diğer doğum günlerinden daha önemli olacaktır.

Bebeğiniz her ne kadar bu doğum günü partisini hatırlayamayacak olsa da siz anne ve babalar için özel bir gün olmaktadır.

1 yaş doğum günü partisi ebeveynlerin en mutlu günlerinden biridir. Bu mutlu günü hafızalardan silinmeyecek anılarla taçlandırmak için partinin iyi bir şekilde planlanması gerekmektedir.

1 yaş doğum günü partisinin planlama adımları ise şöyledir:

  1. Partinin Yapılacağı Mekanı Belirleyin

1 yaş doğum günü partisi planlamanın ilk adımı, partinin nerede yapılacağına karar vermektir. Partiyi evde mi yoksa dışarıdaki bir mekanda mı yapacaksınız bunu belirlemelisiniz. Eğer partiyi dışarıdaki bir mekanda yapacaksanız zaman kaybetmeden mekanı araştırmaya başlamalısınız. Özellikle bahar ve yaz aylarındaki yoğunluktan dolayı mekanların rezervasyonları uzun bir süre önce dolabilmektedir.

  1. 1 Yaş Doğum Günü Organizasyonu Düzenleyen Firmalar ile Görüşün

Doğum günü partisi planlamanın ikinci adımı partinizde bir organizasyon firması ile görüşüp görüşmeyeceğinize karar vermektir. Eğer bir organizasyon firmasıyla anlaşacaksanız parti için gerekli çoğu ihtiyaçları bu firmalar karşılamaktadır. Eğer partiyi kendiniz düzenleyecek iseniz de diğer planlama adımlarını belirlemelisiniz.

  1. Doğum Günü Konseptini Belirleyin

Doğum günü konseptine karar vermek parti planlamanın önemli bir adımıdır çünkü doğum günü pastasından doğum günü kıyafetlerine kadar her şey konsepte göre belirlenmektedir.

  1. 1 Yaş Doğum Günü Partisi için Bütçenizi Belirleyin

Doğum günü partisi hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de bütçeyi planlamaktır. Parti süslemelerinden kıyafetlere, hediyelerden pastalara kadar parti için gerekli ürünler için bir hesaplama yapıp ne kadar bir bütçe ayıracağınızı planlamalısınız.

  1. Doğum Günü Pastasını Belirleyin

Doğum günü partisi planlamanın en zevkli noktalarından biri doğum günü pasta seçimidir. Doğum günü pasta seçimi için konsepte uygun yaratıcı fikirlerle bir pasta seçebilir veya hazır pastalardan tercih edebilirsiniz.

  1. Doğum Günü Masasını Belirleyin

1 yaş doğum günü partisinde konuklar tarafından en dikkat edilen bölümlerinden biri de doğum günü masasıdır. Bu sebeple doğum günü masasında bulunması gereken parti süslerini, ikramlıkları, hangi malzemeler kullanılacağına önceden karar vermelisiniz.

  1. Doğum Günü Kıyafetini Seçin

Doğum günü partinizin temasını belirledikten sonra konsepte uygun en güzel kıyafeti seçebilirsiniz.

Aradığınız 1 Yaş Doğum Günü Parti Malzemeleri Parti Adresinde!

Doğum günleri, her zaman insanların hayatında en önemli günlerden biri olmuştur. Farklı konseptlerle ve organizasyonlar ile hafızalardan silinmeyecek güzel anılarla hatırlanacak bir doğum günü kutlamak mümkündür.

Her yaş günün ayrı bir güzelliği vardır fakat ilk yaş günün önemi oldukça fazladır. Bebeğinizin bu ilk özel gününü mükemmel bir şekilde kutlamak için yardımcınız olan ürünler ise doğum günü süsleridir.

Parti Adresi olarak bebeğinizin cinsiyetine göre hazırladığımız farklı renkteki ve konsepteki süsleme ürünlerimiz ile partinizi renklendirebilir ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

1 yaş doğum günü parti malzemelerini https://www.partiadresi.com/ sitemizden detaylıca inceleyebilir, ürünlerin görselleri ve fiyatları hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

1 Yaş Doğum Günü Partisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  1. İlk Doğum Günü Partisine Kimleri Davet Etmeliyiz?

Bebeğinizin ilk doğum günü partisine ailenizi, arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi davet edebilirsiniz.

  1. 1 Yaş Doğum Günü Partisini Ne Zaman Yapmalıyız?

Her bebeğin uyku düzeni farklılık göstermektedir. Bu yüzden partiyi, bebeğinizin uykudan uyandıktan sonraki zaman diliminde yapmanız keyifli bir parti yapmanız adına daha sağlıklı olacaktır.

  1. 1 Yaş Doğum Günü Partisinde Ne Tür İkramlar Sunulur?

1 yaş doğum günü partisinde;

  • Cupcake
  • Havuç topları
  • Şeker hamuru ile kaplı kurabiyeler
  • Marshmallow
  • Diş hediği

gibi ikramlıklar sunulabilir.

  1. 1 Yaş Doğum Günü Partisi için Tema Seçmeli miyiz?

Doğum günü parti teması seçmek her ebeveyn için farklılık göstermektedir. Kimi ebeveyn sade bir konsepte partiyi yapmak isterken kimi ebeveyn ise farklı farklı konseptleri partilerinde kullanmak isteyebilir.

EFT dahil tüm para transferleri tek tek inceleniyor! EFT dahil tüm para transferleri tek tek inceleniyor!

  1. Bebeğime Hediye Olarak Ne Alabilirim?

1 yaş doğum gününde bebeğinize;

  • Battaniye seti
  • Bebek body takımı
  • Saatli ahşap fotoğraflık
  • İsimli led lambası
  • Aile-bebek tişört kombini
  • Boy ölçme cetveli

gibi hediyeler alabilirsiniz.