İnan Temizlik, Türkiye’nin güzide illerden Alanya da bölgenin en iyi temizlik firması olarak yıllardan beri hizmet vermektedir. Bu bağlamda şehrin yoğun nüfuslu olması ve nemli bir bölge olmasıyla 16 yıldır baş etmektedir. Alanya temizlik konusunda profesyonel bir yaklaşım bekleyen ve kaliteli bir hizmet isteyen bir bölgedir. Özellikle ev, ofis, site veya villa gibi özel yaşam alanlarında güvenilir ve uzman bir kadro ile çalışılması istenmektedir. Elbette bunun yanı sıra müşteriler tarafından Alanya temizlik şirketleri arasında en uygun ve en kaliteli temizlik firmasını bulma beklentisi de bulunmaktadır.

Bu konuda diğer Alanya temizlik şirketlerinden birkaç adım öne çıkan İnan temizlik profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Aynı zamanda sunduğu bu hizmetlerle birlikte 16 yıllık sektörel birikimini güvenle sürdürmektedir. Firma yetkilileri bu başarılarının arkasında her zaman müşterilerinin olduklarını da her seferinde dile getirmektedirler.

Kalite ve Profesyonelliklerini Teknoloji İle Buluşturuyorlar

Alanya temizlik firmaları arasında kendisini yıllardan beri zirvede bulan İnan temizlik bazı prensiplerine sadık bir şekilde çalışmaktadır. Bunlar:

  • Teknolojik gelişmeleri takip eden bir Ar-ge bölümü ve bunu sahada uygulayan personelin eğitimi
  • Müşteri odaklı hizmet politikası ve geri dönütler ile kalite kontrol
  • Güler yüzlü ve insan ilişkilerinde uzman personel temini
  • İşini severek yapan ve işini iş olarak görmeyen alanında uzman bir ekip

Alanya halkı Alanya temizlik şirketleri arasında bu özellikleri tek bir firmada bulamamakta ve temizlik şirketlerinden soğumaktadır. Çünkü firma yaptığı bu özellikleri taşımadan yaptığı işle aslında sektöre de zarar vermektedir ve sadece maddi kaygılarla hareket etmektedir. Bu noktada İnan temizlik tamamen müşteri odaklı bir hizmet yürütmektedir. Dolayısıyla müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutmakta ve bu alanda sürekli kendini güncellemektedir.

Hizmette Sınır Tanımıyor ve Sürekli Kendilerini Geliştiriyorlar

Firma sürekli olarak kendini teknolojik gelişmelerle güncellemektedir. Bunun yanı sıra personellerine de eğitim vermekten geri kalmamaktadırlar. Çünkü teknolojik gelişmelere ayak uyduran şirketler personellerini eğitemediklerinden dolayı cihazlarını kullanamıyorlar. Bu noktada İnan temizlik teknolojik gelişmelere göre konferans düzenleyerek personellerini sahada tatbikat usulü eğitmektedir. Eğitim için Alanya temizlik firması olarak kendilerini tercih eden müşterilerini kullanmamaktadırlar.

Bunun yanı sıra alanında uzman kişilerle personellerine iletişim gücünü arttırma üzerine eğitimlerde vermektedirler. Böylece Alanya temizlik üzerine müşteriler kaliteli ve profesyonel temizliğin yanı sıra güler yüzlü bir hizmette alabilmektedirler. Bunun yanı sıra hizmetlerinde gerekli sertifikalara ve sağlık kurallarına sahipler. İşte temizlik projelerinde dikkat ettikleri unsurlar şunlardır:

  • TSE onaylı hizmet ve hijyen kurallarına bağlı personel eğitimi
  • Eşyalı evlerde personellerin galoş giymesi ve eşyalara özel korumalar
  • Eldivensiz ve gerekli önlemler alınmadan temizliğe başlanmaması

Bunların haricinde İnan temizlik pek çok önlem almakta ve hizmetlerini bunlara bağlı kalarak yürütmektedir.

Alanya Temizlik Şirketleri Arasında Zirveyi Bırakmayan Hizmet

Alanya içerisinde temizlik sektörü için güven, kalite, sürdürülebilirlik ve teknolojik gelişmeler oldukça önemlidir. Firmalardan ise bunların hepsini aynı çatı altında tutabilenler kendilerine sektör içerisinde yer bulabilmektedirler. Elbette İnan temizlik bu konu üzerinde sektör üstü bir deneyime ve kaliteye sahiptir. 16 yıldır sektörel hizmeti bulunan firma tüm bu özellikleri tek bir marka altında toplamayı başarmıştır.

Akıllı ulaşım sistemleri geliyor! Akıllı ulaşım sistemleri geliyor!

Alanya temizlik firmaları arasında tüm bu özellikleri ile müşterilerin takdiri sayesinde zirvede yer almaktadır. Sizde firmanın internet sayfasını inceleyerek bir temizlik projesi başlatabilir ve anında bir müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz.