Oto yedek parça pazarında lider sitelerden biri olan aloparca.com’da birçok üründe büyük indirim başladı. Ford, renault, opel, peugeot, fiat, toyota, hyundai, honda, volkswagen, tofaş, mondial, volvo, mercedes, citroen, skoda ve audi gibi birçok marka araba için orjinal yedek parça ürünleri satan Aloparça indirimlerle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Isıtma ve soğutma sistemleri, fren sistemi, filtre sistemi, tekerlek ve süspansiyon gibi birçok oto yedek parçaların yanı sıra motor yağı, antifiriz, şanzıman yağları ve fren hidrolikleri gibi madeni yağlar ve oto paspas, cam rüzgarlığı, ön cam güneşliği, kar zinciri, görüntü ve ses sistemi gibi birçok oto aksesuarını bulabileceğiniz Aloparça, sektördeki konumunu giderek arttırmaktadır.

Aloparca.com Ne Tür Hizmetler Vermektedir?

Oto yedek parça, motor yağı ve oto aksesuarları gibi oto ürünlerinde online olarak müşterilerine hizmet sunan aloparca.com’un internet sitesini ziyaret ederek, %50’ye varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.   

İlk olarak, 2012 yılında İstanbul’da orjinal oto yedek parça mağazası olarak kurulan ve “sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin" sloganıyla yola çıkan Aloparca.com, tüm Türkiye’ye online olarak hizmet vermektedir.

2015 yılında,Altın Örümcek ödüllerinde en iyi e-ticaret sitesi ödülünü alan aloparca.com, motor yağları, oto yedek parçaları ve oto aksesuarlarında yapmış olduğu %50’ye varan indirimlerle, müşterilerine güvenilir, kaliteli ve uygun hizmet sunmaktadır.

Ford, renault, opel, peugeot, fiat, toyota, hyundai, honda, volkswagen, tofaş, mondial, volvo, mercedes, citroen, skoda ve audi gibi birçok araba markasının orjinal yedek parçalarının ve aksesuarlarının fiyatlarında ve castrol, petrol ofisi, elf, selenia gibi birçok marka motor yağları fiyatındaki bu büyük kampanyayı kaçırmamanızı öneririz.

Hizmet Kalitesi

Siteleri üzerinden sağladıkları sipariş ve kargo takibi, kolay iade, destek, yardım, blog, pratik bakım robotu gibi hizmetleri, müşterilerine kolaylık sunmaktadır.

Sektörde 9 yıllık deneyimleri ve kaliteli hizmet anlayışları ile müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşıma sahip olan aloparça sitesini ziyaret ederek, bu deneyimden ve hizmetten indirimli bir şekilde faydalanabilirsiniz.