Antalya otelleri arasından seçim yapabilmeniz için size birkaç tavsiyemiz olacak. Antalya’da yılın en güzel zamanlarını geçirebileceğiniz ve size en uygun fiyat seçenekleri ile sunulacak olan otel fırsatlarını yakalamalısınız.

Lara otelleri ile tatilinizi en güzel şekilde geçirmek, deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya çıkarmak için tercihlerinizi yapmalısınız. Lara otellerinin ünü tüm dünyaya yayılmış durumdadır. Hem lüks otelleri hem konforlu hizmet seçenekleri hem de en uygun fiyat garantisi ile tercih yapmanızı beklemektedir.

Liberty Hotels Lara Beach’te en iyiler arasındadır. Küçük yaştaki tatil severleri çocuk havuzu, mini club (4-12 yaş) ile güzel vakit geçirmelerine olanak tanıyor. Liberty Lara Beach Hotel sahip olduğu 120 metrelik özel plajı ile sizi konuk edecektir. Antalya şehir merkezine 17 km, Havaalanı'na 12 km. uzaklıkta yer alırken denize sıfır olarak konumlanmıştır. Liberty Hotels Lara, her şey dahil konseptinde olup, açık büfe sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, açık büfe öğle ve akşam yemeği, snack menü, gözleme, meyve ve sebze köşesi, ızgara köşesi, dondurma, gece snack, tüm yerli içecek hizmeti sunmaktadır.

Çocuk dostu olan Liberty Hotels Lara’da ana restoran, barlar, a la carte restoranlar (Türk, İtalyan, Balık), açık havuz, sessiz havuz, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk cenneti (4-12 yaş), fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj, kuyumcu, butik, kuaför, market, fotoğrafçı, rent a car, deri mağazası, hediyelik eşya, doktor, hemşire, su sporları; sörf, kano, banana, paraşüt, su kayağı, jet ski, katamaran, dalış okulu, sinema, internet cafe, elektronik bilgisayar oyunları, bilardo, tenis, masa tenisi, basketbol, voleybol, jimnastik, aerobik, step, jogging, dart, okçuluk, toplantı salonları bulunmaktadır.

Uygun fiyatlı tatil seçenekleri ya da erken rezervasyon ile şimdiden tatilinizi planlamak isterseniz kendinize bir iyilik yapın ve en uygun olanı hemen planlayın. Lara’da bulunan otele online rezervasyon yapmak isterseniz http://www.gezinomi.com/otel-detay/liberty-hotels-lara-beach adresinden 9 taksit avantajıyla tatilinizi satın alabilirsiniz.