Atalanta ve Fiorentina, Emre Mor’un Peşinde

Ünlü oyuncu Emre Mor'un talipleri çoğalıyor Atalanta ve Fiorentina Emre mor’un peşini bırakmıyor. Sezon başında Celta Vigo tarafından VavaCars Fatih Karagümrük'e kiralanan Emre Mor, Türkiye'de forma giydi ve gösterdiği performansıyla Avrupa takımlarının gündemine tekrar girmeyi başardı.

Teknik direktörlüğe Volkan Demirel’in gelmesinden sonra performansında dikkat çekici bir artış olan 24 Yaşındaki Emre Mor 27 maçta 6 gol 4 asist yaptı. Takımını sırtlayan Emre Mor için İtalyan medyasında önemli iddialar ortaya atıldı. Futbolcu için Atalanta ve Fiorentina'nın devrede olduğu Emre Mor’u yakından takip ettiklerini gündeme getirdi.

Celta vigo ile sözleşmesi sezon sonunda deneme bonusu veren siteler  bitecek olan Emre Mor Borussia Dortmund,Galatasaray Celta vigo, Olympiakos gibi takımlarda forma giymiştir.

Akıllı ulaşım sistemleri geliyor! Akıllı ulaşım sistemleri geliyor!

Volkan Demirel’in Emre Mor’a Etkisi

Türk futbolunun Messi'si olarak nitelendirilmesine rağmen futboldan çok saha içi ve dışı disiplinsiz hareketleri ile gündeme gelen Emre mor kendini Fatih Karagümrük'te buldu.

Birçok ünlü takımda forma giyen Emre mor beklenen performansı gösterememişti. Fakat Fatih Karagümrük sporda altın bir yıl yaşadı. Volkan Demirel'in göreve gelmesi ile Yıldız futbolcu beklenen performansı göstermeye başladı.

Demirel'in göreve gelmesiyle 4 yıl sonra gol sevinci yaşayan kanat oyuncusu daha sonra hızını kesmedi. Daha önce bir sezonda en fazla 2 gol atabilen futbolcu Demirel’in göreve gelmesi ile birlikte 6 gol atma başarısı göstererek bir rekor kırdı.