Medeniyetlerin beşiği olarak tabir edilen İstanbul'da bir yat gezisine kimler dahil olmak istemez ki? Muhteşem deniz manzarası ile şehirden uzaklaşmak isteyenlerin, günlük hayatın stresinden uzak bir gün geçirmek isteyenlerin organizasyonlarını gerçekleştirebileceği boğaz turları, tarafımızca düzenlenmektedir. Boğaz turlarında kullanılan tekne ve yatların kapasitesi, 2 kişi ile 300 kişi arasında değişmektedir. Son zamanlarda oldukça popüler olan yat turları sayesinde özel organizasyonları gerçekleştirebilirsiniz.

Boğaz turlarında fiyatlandırma, istenilen özelliklere, katılacak olan kişi sayısına göre değişiklik gösterir. Ayrıca turlarda ekstra durumlar teklif edilirse, bunlar da fiyatta değişikliğe neden olur. Turun gerçekleşeceği güne (hafta içi ya da hafta sonu) bağlı olarak da fiyatlandırma farklılık olabilir. Boğaz turu organizasyonları hakkında fiyat konusu hariç bilmek isteyeceğiniz her şeyi www.bogazturu.com sitesinde bulabilirsiniz. İçerik açısından diğer sitelere oranlara çok daha zengin ve kaliteli olduğunu söyleyebilmemiz mümkündür.

İstanbul Boğazında mükemmel doğa manzarası eşliğinde gerçekleştirebileceğiniz bu özel organizasyonlar, yıllar boyu hafızalardan silinmeyecektir. Düğün organizasyonlarınızı da gerçekleştirebileceğiniz yat turlarında size özel fotoğraf ve video çekimi de sağlayabiliriz. Ekstralar arasında olan bu hizmet için farklı bir ücret tarifesi sunmaktayız. Gerek İstanbul'da ikamet edenlerin gerek de İstanbul dışında ikamet edenlerin ilgi gösterdiği bu organizasyonları bize ulaşarak planlayabilirsiniz. Havaların ısınmasıyla birlikte, güneşin, doğanın ve denizin bütünleşmesiyle muhteşem bir gün geçireceksiniz. Farklı kültürlere de ev sahipliği yapan İstanbul'da bir yat gezisi sayesinde ayrıca zamanda yolculuk yapacak, tüm sahil boyunca tarihi yerleri de görme imkanına sahip olacaksınız. Müşteri memnuniyetini misyon edinmiş çalışanlarımız ve tüm ekibimizle birlikte hizmet vermekteyiz.