Zarafetin ve şıklığın bir parçası olan kolyelerde yeni trend, uzun zincirli kolye modelleri.Özellikle Instagram’ı aktif kullanıyorsanız muhakkak farketmişsinizdir; bu yılın trendi olan uzun kolyeler bir çok ünlünün boynunda. Modayı sıkı takip eden modaseverler de son zamanlarda bu trende uydu.Ben de trendlere uymalıyım diyorsanız, ister hediye alırken isterseniz kendiniz için seçerken, sizin için derlediğimiz uzun kolye önerilerine aşağıdaki listeden göz atabilirsiniz.

Uzun Zincirli Plaka Kolye

Dikkatleri üzerinize çekmeyi seviyorsanız, uzun zincirli trend kolyelerin de yardımı ile bunu başarabilirsiniz. Sade düz bir t-shirt üzerine takabileceğiniz Uzun Zincirli Plaka Kolye ile kusursuz bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Sedefli Hayat Ağacı Figürlü Uzun Kolye

Basit bir t-shirt giydiğim zaman nasıl şık olabilirim, sorusunun cevabını arıyorsanız, bunu uzun zincirli bir kolye ile yapabilirsiniz. Sedefli Hayat Ağacı Figürlü Uzun Kolye’yi taktığınız zaman, düz bir t-shirt giymek ve kolye ile bunu kombinlemek arasındaki farkı hissedeceksiniz.

Uzun Pullar Kolye

Özel bir gecede, sırt dekolteli abiye bir kıyafet ile tarzınızda farklılık ve zarafet yaratmak istiyorsanız, zincir uzunluğu 55 - 60 cm olan Uzun Pullar Kolye ile kombininizde farklılık yaratabilirsiniz.

Kırmızı Tutku - Uzun Kolye

Kırmızı her zaman kadınların vazgeçilmez rengi olmuştur. Bazen kıyafet, bazen makyaj bazen de aksesuarlarda kırmızıyı kullanarak, kombininizi tutkulu bir hale getirebilirsiniz. Tercihiniz kırmızı hakkınızı aksesuardan yana kullanmaksa, Kırmızı Tutku - Uzun Kolye sizin için iyi bir tercih olabilir.

Retro Nar Figürlü Uzun Kolye

Uzun kolye modelleri moda diyoruz ama, sadece moda diye istemeyerek, uzun bir kolye takmak sizi tarzınızın dışına çıkarabilir. Bu yüzden herkes kendi tarzına uygun uzun kolye modellerini bulmak zorunda. Retro sevenler, Retro Nar Figürlü Uzun Kolye, sizin için en uygun bir seçim olabilir.

Sanş Lazer Kesim Uzun Şans Kolyesi 

Hepimizin şans getirdiğine inandığımız aksesuarlarımız vardır. Bu aksesuarlara bir yenisini daha eklemek isterseniz ya da sevdiğiniz birine şans getireceğini düşündüğünüz bir hediye almak isterseniz, Sanş Lazer Kesim Uzun Şans Kolyesi sayesinde hem trende uyabilir hem de güzel bir enerji yakalayabilirsiniz.

Altın Kaplama Yeşil Taşlı Uzun Kolye - 55 Cm Zincir

Aksesuar seçimi güzel ve şık görünmenin en önemli unsurlarından biri. Doğru seçim yapıldığında, en sade kıyafetlerle bile baştan çıkarıcı görünmek mümkün. Özellikle şık bir davete katılacak ve abiye bir kıyafet giyecekseniz, doğru seçimi yaptığınıza emin olmanız gerekir. 55 cm zincirli Altın Kaplama Yeşil Taşlı Uzun Kolye ile doğru seçimi yaptığınıza emin olabilirsiniz.

Chavin Doğal Tatlısu İncili Ve Özel Taşlı Uzun Kolye

Zarafeti ve şıklığı simgeleyen inci kolyeler, hiçbir zaman modası geçemeyecek aksesuarlardandır.Set olarak kullanıldığında,özellikle gece davetlerinde, kadınların olağanüstü görünmesini sağlar. Bir de bu senenin trendi olan uzun kolye şekline uyarlanırsa, zarafetinizin önüne hiçbir şey geçemez.

Chavin 3 Kademeli Snake Yılan Örme Bayan Uzun Zincir Kolye 

Uzun kolye modellerini genelde iki kademeli olarak görebilirsiniz. Çoğu kadın iki kademeli olanları tercih etse de, siz bir farklılık yaparak Chavin 3 Kademeli Snake Yılan Örme Bayan Uzun Zincir Kolye ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Bu yılın trendi olan ve birçok kadın tarafından kullanılan uzun kolye modelleri ile ilgili önerilerimiz bu şekildeydi. Uzun kolye modelleri ile ilgili daha fazla öneri istiyorsanız, ÇiçekSepeti’nde çok daha fazla alternatif bir arada bulabilirsiniz.

Yılbaşı’na özel hediye fikirleri için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz:

https://www.ciceksepeti.com/yilbasi