Bursa İnegöl Mobilya Modelleri 2022

Her insan bulunduğu ortamı tarzına, zevkine ve bütçesine göre dayayıp döşemek ister. Özellikle evler sakinlerinin zevkini, kişiliğini, gelir düzeyini, yaşam kalitesini yansıttığı için evlerin döşenmesine azami dikkat edilir. Yeni evlenecek çiftler hayallerine ilk olarak sahip olacakları evden ve evin içindeki eşyalardan başlarlar. İnegöl Mobilya da eşyalar arasında ilk sırada yer alır.

Mobilyaların bu kadar öncelik olmasında sahip oldukları değer temel önceliktir. Çünkü bir mekân içinde mobilyalar olmadan dört duvardan ibarettir. Kullanışlı ve estetik olabilmesi için çeşitli mobilyalarla donatılması gerekir. Dolayısıyla mobilyalar dekorasyon, işlev ve kalite açısından hayati öneme sahiptir. Bütün bunların farkında olanlar daima en doğru mobilyalara ulaşmak isterler ve ülkemizde mobilya denince akla İnegöl gelir.

Bursa’nın İnegöl ilçesi uzun yıllardır mobilyanın başkenti olmuş ve İnegöl mobilya artık başlı başına bir marka haline gelmiştir. Yüzlerce mobilya imalatçısının bulunduğu ilçe, birden çok mobilya AVM’sine sahip olmasıyla da sektördeki yerini göstermektedir. Bütün bu etkenler evlerine mobilya alacakların ilk olarak İnegöl mobilyası düşünmesine neden olmakta ve İnegöl Store adlı online mağaza sınırları kaldıran olanaklar sunmaktadır.

Mobilya Modelleri

EFT dahil tüm para transferleri tek tek inceleniyor! EFT dahil tüm para transferleri tek tek inceleniyor!

İnegöl Store sadece İnegöl mobilyaları satışı yapan bir sitedir. Sitenin ardında 1980’lerden bu yana sektörde yer alan uzman bir ekip bulunuyor. 2015 yılından itibaren fiziki mağazadan dijital mağazaya geçen ekip, sürekli kendini geliştirerek, yenileyerek Türkiye’nin her yerine İnegöl’den mobilya satışı yapıyor.

Operasyonlarını İnegöl’den yürüten İnegöl Store dünyanın birçok ülkesine olduğu gibi Türkiye’nin her noktasında mobilya gönderiyor. Kargolama, sevkiyat, fatura kesme gibi faaliyetleriyle diama ürünlerinin arkasında durarak müşteri memnuniyetinden taviz vermiyor.

Sitelerine girip ürünlerini çok rahat inceleyebiliyorsunuz. Dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek alışverişinizi tamamlayabiliyorsunuz. Ardından siparişleriniz hemen işleme alınıyor ve en kısa sürede hiçbir ek ücret talep edilmeden evinize kadar getirilip montajı yapılıyor. Montajı yapıldıktan sonra garanti süresi başlatılıyor ve sizlere uzun yıllar sürecek bu mutluluğu yaşamak kalıyor. Ürünlerinin birçoğuna 24 aya kadar varan garanti veriyorlar. Bununla da ürünlerine güvendiklerini, müşterileriyle uzun süreli iyi ilişkiler kurmayı hedeflediklerini gösteriyorlar.

Mobilya Fiyatları

İnegöl Store çok geniş bir ürün seçeneği sunuyor. Koltuk takımı, yemek odası, yatak odası, köşe koltuk takımı, genç odası, TV ünitesi, düğün paketleri, aksesuarlar ve daha fazla kategori sizleri bekliyor. Her kategori altında çok sayıda model bulunuyor. Geniş ürün yelpazesi ile olduğu kadar bütçe dostu fiyatlarıyla da öne çıkıyor. Mağazanın mobilya fiyatları başlıca şu detaylara göre değişiyor:

  • Ürün grubu,
  • Kullanılan malzeme,
  • İşçilik,
  • Tasarım,
  • İçerik.

Mağaza her ürününde uygun fiyatlı alışveriş deneyimi sunuyor. Mesela Akasya Televizyon Ünitesi, Albina Televizyon Ünitesi, Çiğdem Televizyon Ünitesi gibi birbirinden farklı modeller yer alıyor. Fiyatları da modellere göre 2 bin ile 25 bin TL arasında değişiyor. Yılın her dönemi farklı ürünlerde uygulanan indirimlerle daha avantajlı alışveriş imkanı sağlanıyor.