Su tüm canlılar için tüketilmesi gereken bir içecektir. Tüm canlıların hayatta kalması sağlayan önemli bir sıvıdır. İçerisinde Ph değeri bulunur. Bir su içerisinde kalsiyum, magnezyum ve potasyum bulunuyor. Bunlar ne az olursa PH değeri daha fazla olur. Ph alkali anlamına gelir. Bir suda ortalama 7,5-8,5 arası Ph olmalıdır. Günlük yaşantımızda her yerde içme suyu kullanılıyor. Fakat her musluktan içme suyu içilemez. Çünkü içerisinde klor ve zararlı içerikler olabiliyor. Bu nedenden dolayı içme suyu seçilirken dikkat edilmesi gerekir. İstanbul Çekmeköy’de bulunan su firmalarından damacana su siparişi verebilirsiniz. Yaklaşık 19 litre olan damacana sular bir aileye yeterli olacaktır.

Neden Damacana Su İçilir?

Damacana suları hayatımıza girdiğinden beri doyumsuzluğumuzun artmasına neden oldu. Daha fazla su içilmeye başlandı. Daha önceleri bakkallarda 5 ve 10 litre su satılıyordu. Bu 1 ya da 2 günde bir aile tarafından tüketiliyordu. Damacana su firmaları 19 litre su alabilen bidonlarda su satmaya başladı. Su 3 farklı gruba ayrılır.

  • Doğal mineralli su
  • Kaynak suyu
  • İçme suyu

Olmak üzere 3 farklı türdedir. Günümüzde en çok içme suyu kullanılıyor. Hatta uzmanlar damacana sularının oldukça faydalı olduğunu söylüyor. Tamamen doğal yollardan damacana halinde hazırlanan içme suları oldukça yaygın tercih ediliyor. Anadolu yakası damacana su siparişi için Marsu firması en kaliteli firma olduğundan tercih edilmelidir.

Damacana Sular Diğer Sulara Göre Nasıldır?

Damacana suları diğer sulara göre daha faydalıdır. Çünkü içerisinde alüminyum, amonyum, klorür, demir, iletkenlik, mangal, sülfat gibi birçok alınması gereken besini görebilirsiniz. Çeşme suları ve bilmediğiniz suları içmek hem zararlı hem de böbrek taşı gibi birçok rahatsızlıda birlikte getiriyor. Uzmanlar damacana sularının içilmesi gerektiğinin altını çiziyor. 19 litre olan marsu yaklaşık 18,5 oranında Ph değerine sahiptir. Durum böyle olunca Çekmeköy damacana su siparişi alımları oldukça fazla oldu. İstanbul’un en güzel suyu olan Marsu çok tercih edilmeye başlandı. Fiyat bakımından da diğer firmalara göre oldukça uygundur. Damaca su siparişi için https://www.marsu.com.tr  firmasına ulaşabilirsiniz.