İnşaat ve yapı sektöründe gün geçtikçe yenilenen ve yeni yapı şekilleri ortaya çıkarılmaktadır. Değişen teknoloji ürünleri ve yeniliklerden faydalanılarak daha hızlı ve kolay yapılar inşa edilmektedir. Bu yapılardan bir çeşidi de prefabrik yapılar olmaktadır.

            Ev ve diğer yapıların yapımı ve maddi yönü ile oldukça pahalı olması; prefabrik yapıların daha cazip ve tercih edilir olmasını sağlamaktadır. Ekonomik, kolay ve hızlı yapımı sayesinde gelirinize ve bütçenize göre ev sahibi olunması mümkün kılınmaktadır. Şık tasarımı ile estetik görselliğe ve dizayna sahip olmaktadır. Ayrıca istediğinize en yakın zamanda gerçekleştirilen tek yapı çeşidi olma özelliğini içinde bulundurmaktadır.

               Prefabrik Yapı Alanları:

             Prefabrik Konut; tek katlı prefabrik ev çift katlı prefabrik ev,

             Hafif Çelik Yapı; tek katlı hafif çelik yapılar, iki katlı hafif çelik yapılar,

             Şantiye; tek katlı prefabrik ofisler, iki katlı prefabrik ofisler, prefabrik yatakhane, prefabrik yemekhane,

             Ticari Prefabrik; prefabrik okul, prefabrik spor salonu, prefabrik hastaneler,

            Ağır Çelik Yapılar

             Konteyner

             Kabin

              Prefabrik yapı alanları için yukarıdaki ürünler dahilinde yapılar inşa edilebilmektedir. Birçok alanda yapılabilme özelliğine sahip alanlar mevcut olmaktadır. İnşa edilmesi için prefabrik evler; hazırlanması için imal yerinde isteğe göre belirlenip hazırlanmakta ve monte edilmesi gereken yere kısa sürede montelenmektedir.

            Zaman ve mekândan tasarruf sağlamaktadır. Prefabrik evler, iki katlı ve tek katlı olmak üzere; modern, yenilikçi ve profesyonel tasarımlar ile müşterileri ile buluşmaktadır. Tek katlı, çift katlı, dubleks prefabrik ev çeşitleri ve daha farklı modelleri bulunmaktadır. Müşterilerinin isteği üzerine, renk, şekil ve daha farklı özelliklerde inşa edilmektedir.

              Prefabrik Yapıların Özellikleri:

             Prefabrik evler, ergonomik olmaktadır ve taşınabilmektedir.

             Prefabrik yapılar ekonomik olma özelliğine sahip olmaktadır. Norma standartlarda yapılan bir evin 5'e birine eşit gelmektedir.

             Prefabrik yapılar, konforlu ve birçok imkâna sahip olmaktadır.

             Prefabrik evler depreme karşı dayanıklı olmakta; yaralanma veya ölüm riski çok az bir oranda seyretmektedir.

             Prefabrik evlerde ısı yalıtımı kolay ve etkili olmaktadır.

             Prefabrik yapıların 2. el satışı mevcut olmaktadır ve oldukça ekonomik olarak satılmaktadır.

             Prefabrik evlerin kurulumu hızlı ve pratik olmaktadır.

            Prefabrik evlerin yapımı, prefabrik ev yaptıracağınız firmanın bulunduğu alanda hazırlanması bakımından çevre kirliliğine ve tadilat için zaman ayırmanıza gerek duyulmamaktadır.

             Prefabrik evlerin ruhsat ve mali işlemleri ve belediye işleri kolay ve oldukça  masrafsız olmaktadır.

            Hastane, ev, yatakhane ve benzeri prefabrik yapılarınıza kısa sürede sahip olmak ve planlarınızın daha çabuk işlemesini sağlamaktadır. Deprem gibi riskli bir doğa olayına karşı oldukça dayanıklı olmakla birlikte, ölüm ve yaralanma riski yok denecek kadar az orana sahip olmaktadır.

            Konforlu, rahat ve görsel estetiğe sahip ev, hastane, yatakhane ve benzeri yapılar istediğiniz zamanda, istediğiniz modelde, tek katlı, iki katlı ve dubleks olarak kısa sürede inşa edilmektedir.