Antalya’da öğretmen adayı Kezban K. birlikte içki içtiği sevgilisi Yusuf T.’nin öpüşürken dilini ısırdı. Duyduğu acıyla geri çekilen adamın dilinin ucu koptu. Birbirlerinden şikâyetçi olunca gözaltına alınan ikili serbest bırakıldı.

ANTALYA’da bir hipermarkette kasap olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Yusuf T. (34), bir süredir arkadaşlık yaptığı Kezban K. (36) ile önceki akşamLara’da buluştu. İkili, bir parkta oturup geç saatlere kadar içki içti. Daha sonra bir taksiyle
Kezban K.’nin oturduğu Habibler Mahallesi’ne giden ikili, eve yakın bir yerde taksiden indi. Vedalaşmak için birbirlerine sarılan ikili, aldıkları alkolün de etkisiyle yol ortasında öpüşmeye başladı.

‘BENİ TACİZ ETTİ’
Bu sırada Kezban K., Yusuf T.’nin dilini şiddetli bir şekilde ısırdı. Canı yanan Yusuf T. kadını hızla itince dilinin ucu koptu. Hastaneye giden Yusuf T.’nin dilinin orta kısımda yaklaşık 5 santimlik yarık oluştuğu, ayrıca dilin uç kısmında da kopma meydana geldiği belirlendi. Tedavisinin ardından polise başvuran Yusuf T., Kezban K.’den şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan ve yakında sözleşmeli öğretmen olarak işe başlayacağı öğrenilen Kezban K. ise; kendisini taciz ettiği ve zorla öpmeye kalkıştığı için dilini ısırdığını belirttiği Yusuf T.’den şikâyetçi olduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen ikili serbest bırakıldı.