Simli şal modelleri her özel günde giyilen kıyafetin tamamlayıcı bir parçası oluyor. Sizleri daha şık ve parlak gösterirken aynı zamanda çok da göz alıcı olmayan kıyafetleri dahi olduğundan zarif ve çekici gösteriyor. Bu nedenle bir ara piyasada pek rastlanmayan simli şallar, artık vazgeçilmez giyim modelleri arasında ön sırada yer alıyor. Farklı birçok rengi ve deseni ile abiye ya da sade kıyafetlerinde üzerine yakışıyor. Bu nedenle Zülays giyim mağazası üzerinden rahatlıkla ulaşabilir, eksik kıyafetlerinizi simli şal modelleri ile tamamlayabilirsiniz.

Abiye Şal Farkı

Abiyeler her ortamda giyilecek kıyafetlerden olmayıp, basit kombinler sebebiyle de büyüsünü kaybedebilir. Bu nedenle abiyeleri her takı ya da başörtüsü ile kombin yapmak yerine özel olanları tercih etmek gerekir. Abiye şal bu esnada devreye girerek aslında kendi farkını da ortaya koymuş oluyor.

Motorin ve benzine zam geliyor Motorin ve benzine zam geliyor

Basit ve günlük kumaşlardan elde edilmeyip özel olarak tasarlanan abiye şallar, düğün, nişan ve merasimlerde kullanıma uygun olarak hazırlanıyor. Sizlerde özel günlerde daha zarif ve kendinize özgü bir tarzla görünmek için Zülays içerisinden her türlü abiye şal modellerini inceleyebilir ve kıyafetinize uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

Klasik Kıyafetleri Simli Şal Yardımı İle Değiştirin

Kombin oluşturmak aslında sadece uyumlu iki renk ve kumaşın bir araya getirilmesi ile olmayıp, bilakis bazen farklı iki tarzı buluşturarak bambaşka bir görüntü dahi elde etmek demektir. Bazen abiye içerisinde rahat edemeyen ve daha çok sade ama bir o kadar da şık görüntü sergilemek isteyen kişiler, kıyafetlerinin üzerine simli şal modelleri ile kombin yaptığında istediği hedefe de ulaşmış olacaktır. Hiç beklenmeyen bir şekilde klâsik bir tarzı bambaşka bir havaya dönüştürebilir.

Bu nedenle şal ve takılar gibi kombin malzemeleri oldukça büyük önem taşır. Hem tesettür giyimi benimseyen bayanlar için bir örtü vesilesi olup, hem de yanı sıra canlı çeşitleri ve renkleri ile kendisine hayran bırakan görüntüler oluşturur. Sizlerde tarzınızı yansıtan birçok simli şal modelini özel günlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Simli Şal Modelleri İle Yaz ve Kış Kombinleri Oluşturun

Tesettür giyim tarzını benimseyen bayanlar, yaz ve kış aylarında kullandığı eşarp ya da şal kumaşını göz önünde bulundurmalıdır. Böylelikle rahat bir şekilde kullanacağı kıyafetler arasında da birçok farklı seçenekle karşılaşır. Simli şallar ise her mevsime özel bir ürün olup özel merasimlerde giyilen abiyelere hususidir. Fakat abiye modeli olmayıp normal boydan elbiseler ya da takım etek bluzlarda de tercih edilebilir. Bahar ve yaz ayları için birçok açık rengi olduğu gibi, kış aylarına yakışan koyu renkleri de farklıdır. Böylelikle istediğiniz her mevsime ve merasime Zülays' tan tercih edebilirsiniz.

Simli Şal Fiyatları

Her eşarp ve şal modelleri markasına ve kalitesine göre fiyat farklılıkları içerebilir. Kimisi yıllar boyunca her gün kullanılsa da kendisine hiçbir zarar gelmezken, bazıları hassas kumaşa sahip olduğu için sadece özel günlerde kullanıma uygundur. Simli şal modelleri ise rengine kumaşına yani imal edildiği ürüne göre hem değer kazanır hem de fiyatı değişiklik gösterir.

Bu sebeple sizler abiyelerin üzerine seçeceğiniz simli şal rengine karar verip, sonrasında fiyatını kontrol etmeniz daha doğru olacaktır. Ayrıca alacağınız ürünleri güvenilir ve daha önce tecrübe edilmiş yerlerden almanız daha sağlıklı olur. Zira bazen ekranda görüldüğü ile birebir görüldüğü kumaş arasında farklılık olabilir. Bu sebeple https://www.zulays.com/ sizin için idealdir.