Bayar Hukuk Bürosu kurulduğu ilk dönemden itibaren müvekkillerine çeşitli hukuki alanlarda en iyi şekilde hizmet sağlayan bürolardan biridir. Tüm hak ve hukukları koruyarak hem avukatlık hem de danışmanlık hizmeti sağlayan büro aynı zamanda Aile hukuku konusunda da oldukça uzman bir çalışma gerçekleştirmektedir. Alanında en az 20 yıllık bir mesleki tecrübeye sahiplik eden avukatlar ile çalışma sağlayan Bayar Hukuk Bürosu, boşanma düşüncesinde olan bireyler için de en başarılı şekilde hukuki sürecin başlatılmasını ve tamamlanmasını sağlamaktadır. Bu alanda en iyi avukatlar ile çalışma gerçekleştirerek boşanma sürecinde müvekkiline gerekli olan danışmanlığı da sunar.

Beylikdüzü boşanma avukatı denildiği zaman en önce akıllara gelen Bayar Hukuk Bürosu, alanında tecrübeli ve başarılı avukatlarıyla çoğu davada müvekkillerin talep ettiği doğrultuda sonuçlar almayı başarmıştır. Üstelik bu süreçte müvekkillerin bilmesi gereken tüm bilgilendirmelerin hepsi de eksiksiz şekilde belirtilmektedir. Bu sayede bilinçli bir dava sürecine girilerek gerekli evrakların takibi ve dava sürecinin kontrolü sağlanmaktadır.

En iyi boşanma avukatı için gidilmesi gereken en birincil alternatif Bayar Hukuk Bürosudur. Müvekkillerine sunduğu hizmet ve uzmanlığı ile başarılı sonuçlar sağlayan hukuk bürosu, boşanma sürecinde de aile için en iyi danışmanlık hizmeti verir.

Bayar Hukuk Bürosu Aile Hukuku Faaliyetleri

Aile ilişkilerinin düzenlenmesini sağlayan ve medeni hukukun bir alt dalı olarak bilinen Aile hukuku; evlenme, nişanlanma ve boşanma gibi süreçleri kapsayan bir alana hizmet etmektedir. Aile hukukunun ilgilendiği diğer konuları sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Nişanlanma
  • Evlenmenin koşulları ve hükümleri
  • Boşanmanın koşulları ve sonuçları
  • Çocuğun nafaka hakkı
  • Mal rejimleri ve mal paylaşımı
  • Aile konutu
  • Soybağı
  • Evlat edinme
  • Kadın hakları
  • Çocuk hakları

Belirttiklerimiz dışında vesayet ve kayyımlık gibi alanlar da aile hukuku kapsamına girmektedir. Tüm bu kategorilerde avukatlık ve danışmanlık hizmeti alabilmek için Bayar Hukuk Bürosu ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca boşanma talebi için de en iyi boşanma avukatı ile boşanma ve mal paylaşımı gibi durumların avukatlık ve danışmanlık hizmetini alabilirsiniz.

Boşanma Avukatı Hizmetleri

Boşanma sürecine geçiş yapmış bir müvekkil için en iyi şekilde danışmanlık ve avukatlık hizmetinin verilmesi önemlidir. Bu bağlamda Bayar Hukuk bürosu tüm süreçlerden müvekkillerini en iyi şekilde haberdar etmekte ve en profesyonel biçimde danışmanlık sağlamaktadır. Böylelikle en hasarsız ve talep edilen şekilde boşanma sürecini atlatabilmeniz mümkündür.

Aile hukuku kapsamına giren dava ve işlemlerin hepsi Aile mahkemelerinde görülmektedir. Bu süreçte bilinmesi gereken her işlem ve evrak bilgilerini boşanma avukatınızdan öğrenebilirsiniz. Çocuklarınız varsa vekaletini alma, mal ve rejimlerin paylaşılması gibi durumlar için talep oluşturmak isterseniz de bu durumu mutlaka avukatınız ile paylaşmanız gerekmektedir. Bayar Hukuk Bürosu ile irtibat kurabilmek için bayar.av.tr adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.