Şişli'de daha önce beraber yaşadığı genç kadını diri diri toprağa gömmeye çalıştığı öne sürülen bir kişi tutuklandı.

Şişli Ayazağa'da Özel Hayat Hastanesi'ne önceki gün vücudunda darp izleriyle bilinci kapalı getirilen Neşe Gücük'ün (24) durumundan şüphelenen hastane personeli, polise haber verdi.

Hastaneye gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genç kadının bilincinin yerine gelmesinin ardından ifadesini aldı. Gücük ifadesinde, önceden imam nikahlı olarak beraber yaşadığı ve çocuğunun babası olduğunu söylediği Alparslan Ç. ile sevgilisi Yasemin C'nin kendisini Ayazağa'da ormanlık alana götürdüğünü belirtti. Alparslan Ç. ve Yasemin C'nin kendisini dövdükten sonra diri diri gömmek istediklerini iddia eden Neşe Gücük, gözlerini hastanede açtığını söyledi.

Polis iddialar üzerine genç kadını yol kenarında baygın buldukları iddiasıyla hastaneye getiren ve daha sonra da hastane önünden ayrılmayan Alpraslan Ç. ve Yasemin C'yi gözaltına aldı.

''Gücük'ü diri diri gömmeye çalışan Alparslan Ç'nin, genç kadının bayılmasıyla öldürmekten vazgeçtiği daha sonra çukurdan çıkartarak sevgilisi Yasemin C. ile birlikte Özel Hayat Hastanesi'ne götürdükleri'' öğrenildi.

Daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden Alparslan Ç. Şişli Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece cinayete teşebbüs suçundan tutuklanırken, şüpheli Yasemin C. ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.