Altın sahiplerine kara haber uzman isimden geldi Altın sahiplerine kara haber uzman isimden geldi

Özellikle balayı otelleri mutlaka kendine özgü bir konsepte sahip olmalıdır. Zira balayılar yeni evli çiftlerin dinlenebileceği keyifli bir şekilde tatil yapabilecekler unutulmaz zaman dilimidir. Fethiye balayı oteli söz konusu olduğu zaman karşımıza farklı alternatif seçeneklerin çıktığı bir turizm merkezidir. Çünkü balayı yapmak isteyen pek çok çift Fethiye’yi tercih etmektedir. Esasında bu durumun oluşmasında Fethiye’nin harika bir tatil cenneti olmasının yanı sıra konaklama tesisleriyle de iddialı bir konumda yer alması etkili olmaktadır.

Şayet unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamayı istiyorsanız egzotik bir yer seçebilirsiniz. Balayılar macera ve heyecanla dolu olmalıdır. Bu nedenle güzel manzarası, havuzu ve yürüyüş gibi heyecan verici aktiviteleri olan bir yer seçmek en iyisidir. Yine keyifli bir balayı yapmak istiyorsanız lüks bir tesiste kalmayı düşünebilirsiniz. Bir haftadan daha uzun bir süreliğine uzaklaşacaksanız, konaklayacağınız otelin tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor olmasına dikkat etmek durumundasınız. Bütün bu bilgiler ışığında Fethiye The Bay Beach Clubunutulmaz bir balayı deneyimi söz konusu olduğu zaman en mantıklı çözümleri sizlerle buluşturacaktır.

Fethiye Denize Sıfır Otel Konsepti

Şayet tatil planı yapacaksanız, otel tercihine dikkat etmek durumundasınız! Bundan dolayı şayet denize sıfır bir otelde konaklayacaksanız, dikkatli bir araştırma sürecini yakından takip etmelisiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ilk faktör, odanızın denize ne kadar yakın olduğudur. Denize daha yakın olan bir oda istediğiniz her zaman denize girmenizi kolaylaştıracaktır. Sahilde mayonuzla yürümek istiyorsanız, denize daha yakın ve doğrudan erişimi olan bir odaya ihtiyacınız vardır. The Bay Beach Club; Fethiye denize sıfır otelkonseptinin başarılı bir şekilde uygulandığı bir tesis olarak dikkat çekici bir etkiye sahiptir.

Denize sıfır otel tercihlerinizde dikkat etmeniz gereken ikinci faktör, odanızla deniz arasında herhangi bir bina olup olmadığıdır. Böylece sahile inmek için bir asansöre veya merdivene ihtiyacınızın bulunup bulunmadığını öğrenmiş olursunuz. Bir de otelin odalarının, pencerelerinden muhteşem bir deniz manzarasına sahip olup olmadığına bakmanız önerilmektedir.  Bütün bu bilgiler ışığında Fethiye denize sıfır otel tercihleri söz konusu olduğu zaman karşınıza en mantıklı ve en ayrıcalıklı seçenek olarak Fethiye The Bay Beach Clubçıkacaktır.

Fethiye The Bay Beach Club Konforuyla Tanışın!

Harika bir destinasyona sahip olan Fethiye The Bay Beach Club; mükemmel bir tatil deneyimini sizlerle buluşturmaktadır. Fethiye şehir merkezine 17 km, Göcek kent merkezine de 10 km mesafede yer alan Fethiye The Bay Beach Club; Dalaman Havalimanına da sadece 38 km mesafede yer almaktadır. Tam olarak 50 bin m2’lik bir alana konumlanan Fethiye The Bay Beach Club, unutulmaz bir tatil deneyimini sizlerle buluşturmaktadır.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73