Fethiye Ölüdeniz

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesi çoğu tatilcinin vazgeçilmez yerlerinden biridir ve adıyla meşhur olan Ölüdeniz muhteşem durgun ve berrak deniziyle birlikte mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Ölüdeniz’in çevresinde bulunan denizler dalgalı olduğu için Ölüdeniz’e dalga uğramamaktadır . Belde, adını kendi denizi olan Ölüdeniz’den almaktadır. Ölüdeniz denizi  en iyi deniz ödülünü almıştır ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlamaktadır. Özellikle yaz aylarında oldukça popüler olan Fethiye denizi ile gelenleri büyülerken, Fethiye otelleri misafirlerine en konforlu tatil deneyimini yaşatıyor.

Fethiye’de denize sıfır oteller

  • White Otel Ölüdeniz: 3 yıldızlı bir oteldir. 2014 yılında Fethiye Ölüdeniz'de hizmete açılmıştır. Otel denize yaklaşık 300 metre uzaklıktadır. Birkaç dakikalık yürüme mesafesinin ardından kum zeminli plaja ulaşabilirsiniz. White Otel Ölüdeniz, Dalaman Havaalanı'na 60 km, Fethiye'ye 17 km uzaklıktadır.

  • Nautical Hotel: 4 yıldızlı bir oteldir. Otel 2018 yılında hizmete sunulmuştur. Plajı kumdan oluşmakta ve otel denize sıfırdır. Şehre uzaklığı 25 km, havaalanına ise 72 km uzaklıktadır.

  • Belcekum Beach Hotel: 2012 yılında Fethiye Ölüdeniz bölgesinde kurulmuştur. Otelin 70 odası bulunmaktadır. Otelin denize olan uzaklığı 50 metredir. Birkaç dakika yürüdükten sonra plaja gidebilirsiniz. Ayrıca otelde açık havuz ve çocuk havuzu vardır. Belcekum Beach Hotel, Dalaman Havaalanı'na 65 km uzaklıkta olup, Fethiye'ye 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.

  • Perdue Otel: 4 yıldızlı bir oteldir.Perdue Otel, deniz manzaralı bahçesindeki hamaklar ile huzurlu bir dinlenme ortamı sunuyor. Aynı zamanda güneşlenme terası ve açık havuzu ile keyifli bir tatil geçirme fırsatını sunuyor. Otel doğa içerisindeki konumu sayesinde misafirlerine doğayla iç içe romantik ve dinlendirici bir atmosfer sunmaktadır. Perdue Otel, Dalaman Havaalanı'na 70 km, Ölüdeniz'e 12 km uzaklıktadır.   

  • Miramar Hotel: Miramar Hotel, Fethiye Çalış bölgesinde hizmete açılan bir oteldir. Otel 39 odası ile oda + kahvaltı ya da yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Miramar Hotel, havaalanına 45 km uzaklıkta olup , şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.

  • Club Tuana Fethiye: Otel 5 yıldızlı olup 2010 yılında Fethiye’de hizmete açılmıştır. Kendine özel plajı olan otelde ayrıca açık/kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Club Tuana Fethiye, Dalaman Havaalanı'na 45 km uzaklıkta olup, şehir merkezine 17 km uzaklıktadır.

Siz de https://www.tatileksper.com/ ayrıcalığı ile aradığınız tatil fırsatlarını bulabilir, detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.