Basılı Medya unsurlarının etkinliğinin azalması ve internet haberciliğinin parlak bir geleceğe sahip olması özellikle de gazetecilik sektöründe son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. İnternet haberciliği en kısa ifadesi ile sadece internet ortamlarında haber yayını yapılmasını ifade ediyor. Bu sayede internet haberciliği sadece gazeteler gibi bir gün öncesinden daha geriden gündemi takip etmekle kalmıyor anlık bir biçimde vatandaşlara haber iletebiliyor.

İnternet haberciliği geleneksel gazetelerin uzantısı olarak web siteleri şeklinde olabileceği gibi aynı zamanda abonelik sistemi ile çalışan ve internet üzerinden yayın yapan bir sisteme de dayanabiliyor. Günümüzde bir çok büyük gazete basılı yayın yapmanın yanı sıra internet haberciliğini de yönelerek son dakika gelişmeleri başta olmak üzere tüm haberleri vatandaşlara ulaştırmaya gayret gösteriyor. Yine bazı Medya unsurları ise basılı medya unsurlarını tamamen saf dışı bırakarak sadece internet üzerinden ücretsiz ve internet erişiminin olduğu her yerden ulaşılabilecek bir haber ağı kuruyor.

Tiktok Dünyasına Sizde Adım Atın Tiktok Dünyasına Sizde Adım Atın

Medya Haber yeni dönem medya unsurlarının temsilcisi

Medya Haber kurulduğu günden bu yana yeni Medya unsurlarından biri olan internet haberciliğinin en başarılı örnekleri arasında yer alıyor. Tarafsız objektif doğru ve hızlı bir biçimde yayını yapan Medya Haber ekonomi başta olmak üzere gündeme ilişkin bütün detayların dakika dakika nabzını tutuyor. Bu nedenle ülkemizde binlerce birey tarafından her gün yüzlerce kez ziyaret edilen site son derece yoğun bir trafiğe sahip.