IOTA, çoğu yatırımcının alışık olduğu blok zincir teknolojisinden tamamen farklı bir teknoloji kullanan oldukça yeni bir kripto para birimidir. Diğer para birimleri kadar popülerlik kazanmamış olsa da fiyat tahminleri IOTA'nın büyümeye devam edeceğini öngörüyor.

Şu anda IOTA'nın fiyatı token başına 0,25 Dolar. Bu kılavuz IOTA'nın önümüzdeki yıllardaki büyümesine göz atıyor. Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Kripto Uzmanlarının IOTA Fiyat Tahminleri

Kripto para uzmanları IOTA'nın fiyatının önümüzdeki yıllarda nasıl hareket edeceğine dair farklı öngörülerde bulunuyor. Gördüğünüz üzere 2020'de 0,37 dolara ulaştı ve Aralık ayında bu seviyeyi yeniden test etme ihtimali çok düşük görünüyor. Kripto para birimleri ile ilgili güvenilir öngörüleriyle bilinen Wallet Investor, IOTA'nın 2020'de 0,446 Dolara kadar yükseleceğini ve 2025'te 2,23 Dolar olacağını belirtti. Bu öngörü diğer fiyat tahminlerine göre oldukça düşük kalıyor.

Başka bir işlem platformu Mega Crypto Price ise IOTA'nın 2020'de 2,37 Dolara kadar yükselebileceğini ve 2023'te ise 4,88 Dolara ulaşabileceğini öngörüyor. Crypto Ground da olumlu bir öngörüde bulunarak IOTA'nın fiyatının 2023'te 5,627 Dolar olacağını belirtti. Şu anda ise 2021 - 2022 yılı tahminlerini gözden geçiriyorlar.

Trading Beasts ise IOTA'nın fiyatının 2021'de 0,50 Dolara yükselebileceğini belirtti. Bunun ardından 2022'de 0,62 Dolar olacağını ifade ederek büyümenin yavaş ancak emin adımlarla gerçekleşeceğini öngördü. Önceki iyimser tahminlere göre bu öngörü daha gerçekçi görünüyor.

Long Forecast'e göre ise IOTA'nın 2020 yılında 0,50 - 0,60 Dolar bandında olacak. Bununla birlikte para biriminin bu yıl değerinin düşebileceğini belirtiyorlar. Yatırımcılar bu öngörünün aşağı yönlü olduğunu düşünüyor ancak ikinci kısmı doğru çıktı.

Son olarak Smartereum IOTA'nın değerini beş yıl içinde üçe katlayacağını ve 38 Dolara kadar yükseleceğini öngörüyor. Bu öngörü oldukça iyimser ancak şimdilik gerçeğe en yakın tahmin bu gibi görünüyor.

2020'de IOTA Fiyat Değişikliği

IOTA haftalık olarak yanal bir hareket sergiliyor veya konsolide oluyor gibi görünüyor. Bu yeni kripto para piyasasındaki kararsızlık nedeniyle IOTA ile ilgili fiyat öngörüsü yapmak kolay değil. Bu nedenle IOTA 2020 yılında en yüksek fiyatını görmüş olabilir.

IOTA 2025 Fiyat Tahmini

IOTA'nın fiyatının önümüzdeki beş yıl içinde önemli ölçüde artacağı öngörülüyor. Bu öngörünün yapılmasında farklı faktörler rol oynuyor ancak özellikle zaman içinde farklı projelerde kullanılacağı ve bu şekilde fiyatının artacağı düşünülüyor. IOTA'nın 2025'in sonuna doğru 9,487 Dolara ulaşması bekleniyor. Fiyatında önemli bir artış olması durumunda fiyatı 10 Dolara kadar yükselebilir ve sermaye hacmi bakımından en önemli on kripto paradan biri olabilir.

IOTA 2030 Fiyat Tahmini

IOTA'nın fiyatının 2030 yılında 12,43 Dolara yükselmesi mümkün. Bu kripto paranın söz konusu zamana kadar önemli ölçüde değer kazanacağı ve destekleyen topluluğun artacağı düşünülüyor. Teknoloji geliştikçe Tangle'ı desteklemek kolaylaşacak, bu nedenle para biriminin daha da yükseleceği düşünülebilir.

Sonuç

Diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi IOTA'nın geleceği oldukça parlak ve etkileyici olacak. Bugün IOTA'ya yatırım yapabilir ve yukarıda geçen fiyat öngörülerini takip edebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız BTC - IOTA fiyatına göz atabilirsiniz; söz konusu fiyat çifti, iota to btc dönüştürücü platformların büyük çoğunluğunda sunuluyor.

En iyi oranlarla IOTA alım - satımı yapmak istiyorsanız hemen Godex.io'ya göz atın.