Isparta'ya Hangi Otobüs Firmalarıyla Gidilir?

Isparta’ya seyahat etmek için en ekonomik ulaşım alternatifi otobüs yolculuğudur. Isparta merkezli hizmet veren ve Isparta’ya otobüs seferi düzenleyen başlıca otobüs firmalarını bir araya getirdik.

Akdeniz Bölgesi’nin kuzeyinde yer alan Isparta, gül bahçeleri, lavanta bahçeleri, Eğirdir Gölü, Davraz Dağı ve birçok güzelliğiyle görülmesi gereken şehirlerimizden biridir. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış şehirde antik kentler de yer alıyor. Isparta’da gezilecek yerleri şöyle sıralayabiliriz: Antioch of Pisidia, Antik Kemer, Uluborlu Kalesi, Adada Antik Kenti, Eğirdir Kalesi, Eğirdir Gölü, Kuyucak Köyü, Davraz Kayak Merkezi, Gölcük Gölü ve Tabiat Parkı, Yazılı Kanyon Milli Parkı, Melikler Yaylası, Isparta Etnografya Halı ve Kilim Müzesi, Aya Payana Kilisesi, Yeşil Ada, Firdevs Bey Camii ve Bedesten Kapalı Çarşısı, Kızıldağ Milli Parkı. Şehirde çok sayıda özel gül bahçesi ve lavanta bahçesi yer alıyor. Isparta haritasına bakarak size en yakın gül ve lavanta bahçesini ziyaret edebilir, bol bol fotoğraf çekebilirsiniz.

Yenilikçi Personel Takip Sistemi Üzerine Derinlemesine Bir İnceleme Yenilikçi Personel Takip Sistemi Üzerine Derinlemesine Bir İnceleme

Burdur ve Antalya’ya yakınlığı nedeniyle çok sayıda otobüs firmasının geçiş güzergahında yer alan Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni her gün yüzlerce yolcu ziyaret ediyor. Isparta otobüs bileti satın alarak Isparta’ya ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hizmet veren başlıca otobüs firmalarını şöyle sıralayabiliriz:

Isparta Petrol

1996 yılında Isparta’da kurulan Isparta Petrol, 60’dan fazla genç otobüsün yer aldığı araç filosuyla Türkiye genelinde 135’ten fazla noktaya otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kocaeli, Sakarya gibi birçok ile ve ilçeye karşılıklı otobüs seferleri bulunan Isparta Petrol, kara yolu yolcu taşımacılığında yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla yolcularına keyifli bir seyahat deneyimi sunmaktadır.

Öz Isparta Turizm

1989 yılında Isparta’da kurulan Öz Isparta Turizm, faaliyetlerine İstanbul - Isparta otobüs bileti satarak başlamıştır. Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Afyon, Burdur ve Antalya güzergahlarına da karşılıklı otobüs seferleri düzenleyen Öz Isparta Turizm, konforlu otobüs filosuyla ve deneyimli personeliyle yolcularına hizmet vermektedir.

Dinar Turizm

1984 yılında Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kurulan Dinar Turizm, Afyon’dan Isparta, Denizli ve Uşak illerine karşılıklı otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Dinar Turizm, 40 yıla yakın deneyiminin yanı sıra yenilikçi ve müşteri memnuniyeti esaslı hizmetleri ile yolcularına güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmaktadır.

Lüks Adana Seyahat

Merkezi Hatay’da bulunan Lüks Adana Seyahat, Türkiye genelinde birçok ile ve ilçeye seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Sefer düzenlediği başlıca güzergahlar; Antalya, Mersin, Osmaniye, Isparta, İstanbul, İzmir, Burdur, İskenderun, Kocaeli, Ankara’dır. Lüks Adana Seyahat, 15’ten fazla otobüsten oluşan araç filosu ve tecrübeli personeliyle bölgenin sıkça tercih edilen seyahat firmalarından biri olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Kontur Turizm

1982 yılında Konya merkezli olarak kurulan Kontur Turizm, 35’ten fazla genç otobüsten oluşan filosu ve Türkiye genelinde, 80’e yakın farklı noktaya otobüs seferleri düzenleyen bir seyahat firmasıdır. İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Bilecik, Adapazarı, Kocaeli gibi birçok ile ilçeye karşılıklı seferler düzenleyen firma, Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde de hizmet vermektedir.

Adıyaman Anka Turizm

Adıyaman’da 2019 yılından beri faaliyet gösteren Adıyaman Anka Turizm, İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Konya, Kırşehir, Kırıkkale, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri ve Isparta illerine otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Son model araçlardan oluşan otobüs filosu, “Önce İnsan” düşüncesiyle yola çıkan hizmet anlayışı ile kısa sürede bulunduğu bölgenin tercih edilen otobüs firmaları arasında yerini almıştır.

Lider Vip Travel

1989 yılında İstanbul’da kurulan Lider Vip Travel, İstanbul - Çorum Kargı arası hizmet veren bir otobüs firmasıdır. Genç ve konforlu otobüs filosuyla Gebze, Kocaeli, Sakarya, Düzce Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Amasya, Çorum, Sinop, Samsun, Antalya, İzmir ve Isparta’ya illerine otobüs seferleri mevcuttur.