Birbirinden farklı parkurlar ve eğlence bölümleri ile İstanbul’un en iyi oyun merkezleri içinde yer almaktayız. Sportif aktivitelerin öncelikli olduğu ve adrenalinin yüksek olduğu etkinlik hizmet parkımız; bölüm, bölüm stantları içermektedir. Her talebe uygun ve her yaşa uygun eğlence aktivitesi arayanların durak noktasıdır. Eğlence, etkinlik, spor ve daha fazlası merkezi parkın içinde bulunmaktadır.

Her güne ait aktif eğlence bölümleri ve hafta sonunda yapılabilecek aktivitelerimiz; parkımızın güvenlik kuralları çerçevesinde misafirlerine sunduğu merkezi bir alandır. Uygulamalı etkinlerimizin her biri son derece keyif verici etkinliklerden oluşmaktadır.

Her etkinliğe göre farklı kurallarımız ve profesyonel eğitmenlerimiz bulunmaktadır. İstanbul’un eğlence parklarının içinde olup, tüm misafirlerimize sınırsız aktivite olanağı sağlamaktayız.

Her Yaş Grubuna Uygun Flyzone Eğlence Etkinliği

En iyi oyun parkı çerçevesinde sunduğumuz tüm bölümler, belli saatlerde açılıp, belli saatler arasında kapatılmaktadır. Güvenlik denetlemelerinin tam zamanlı olarak yapıldığı aktivite parkurlarımız; her yetişkinin, 18 yaş grubunun, çocukların katılımını sağlayabileceği bölümlere ayrılmaktadır.

Her etkinlik parkuru, en iyi eğitmen görevlileri tarafından kontrolleri sağlanarak, misafirlere sunulmaktadır. Flyzone eğlence etkinliği çerçevesinde kurallar, güven ve güvenlik ön planda tutulmaktadır. Sık olarak tercih edilen aktivite parkurlarımız da, bireysel girişlere, ebeveyn gözetiminde girişlere imkan tanınmaktadır.

Eğlence hedeflerimiz ile merkezi alanımız; çok güvenlikli ve profesyoneller eşliğinde tüm gün farklı aktivitelerde zaman geçirilmesine yönelik kurulmuştur. Tüm aile bireylerinin katılabileceği parkurlar parkımız içinde yer almaktadır.

Trambolin Park Aktivitesinde Güvenlik

Güvenlikte hassasiyet gösterdiğimiz aktivite parkurlarımız içinde her kişinin ayakları yerden kesilmektedir. Kısa vakitte adrenalinin tavan yaptığı zıplama – trambolin stantlarımız oldukça kaliteli dizayna ve güvenliğe sahiptir.

Farklı uçuş aktivite uygulamaları ve birçok etkinlik trambolin park alanımızdan misafirlerine sunulmaktadır. Girişler ya da oyunlara, etkinliklere katılımlar için en cazip birimler sunulmaktadır.