Kulak burun ve boğaz hastalıkları tanı, tedavi ve tüm cerrahi uygulamalar İzmir KBB Op, Dr. Cem Karas tarafından gerçekleşmektedir. Hastalığınızın türüne göre ilaç ya da cerrahi işlemi ile tedavi sağlanmaktadır. Tüm işlem ve bilgi için cemkaras.com adresini ziyaret edebilir ya da randevu için kliğini telefon ile arayabilirsiniz.

Kulak Hastalıkları

Kulak en önemli organlarımız arasında yer almaktadır. En ufak bir enfeksiyon bile tedavi edilmediği taktirde daha büyük sorunlara yol açabilir. Kulak enfeksiyonu tedavi edilmediği taktirde, yüz felci, ani işitme kaybı gibi sonuçlar doğurabilmektedir. Orta kulak enfeksiyonu, dış kulak enfeksiyonu, vertigo ve diğer tüm kulak rahatsızlıkları için tedavi uygulaması yapmaktayız. Her türlü soru ve görüşleriniz için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

KBB Hastalıklarını Ciddiye Alın

KBB hastalıkları üzerinde durulması gereken bir rahatsızlıktır. Meydana gelen rahatsızlıklara müdahale edilmez ise daha büyük sorunlar ile karşılaşmanız mümkün. Erken tanı ve tedavi bu hastalıklarda büyük önem kazanır. Yapılacak olan tetkiklere göre teşhis konularak tedavinin ilk ve en önemli aşaması gerçekleşir. Tedavi sürecinin aksatılmadan yapılması ve uzman doktor tarafından verilen ilaçların düzenli olarak alınması iyileşmeniz açısından önemlidir. Tedavi sürecinin aksatılması daha sonra geri dönüşü olmayan kalıcı hasarlara neden olabilir. Günlük hayatınıza büyük etki sağlayacak bu tür rahatsızlıklar için müdahale konusunda geç kalınmamalıdır ve hemen müdahale edilmelidir.