Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Türk Kızılay Isparta Şube Başkanı Tamer Büyükküpçü ve il yönetim kurulu üyeleri ile personeli Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a yeni yerin hayırlı olması dileklerinde bulundular. IGC Başkan Yardımcısı Hakan Yaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çevikbaş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kızılay’ın çalışmalarına yönelik bilgiler de veren Kızılay Şube Başkanı Büyükküpçü, “Maalesef ülkemizde özellikle pandemi sonrası kan bağışıında önemli bir düşüş yaşandı. Bu nedenle biz buradan sizin aracılığınızla sağlıklı herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.  Verilen kanlar laboratuar tetkiklerinden sonra ihtiyaç  sahibi hastalara kullanılmaktadır. Verilen kanla ilgili herhangi bir sıkıntılı durum olduğu takdirde bu durum kan bağışı yapan kişiye de bildirilmektedir” dedi. 

GÖNÜLLÜLÜK ESASINA

GÖRE ÇALIŞIYORUZ.

Kızılay Şube Başkanı Tamer Büyükküpçü, Kızılay’ın aynı zamanda ihtiyaç halinde Dünyanın her yerine yardıma hazır bir kurum olduğunu da hatırlatarak bu nedenle Kızılay bünyesinde gönüllülük esasına göre görev yapan binlerce kişi bulunduğunu söyledi.  İsteyen herkesin Kızılay’ın gönüllüsü olabileceğini belirten Büyükküpçü, “Her bir gönüllüye potansiyeline,  çalışmak istediği alan(lar)a, müsaitliğine ve Türk Kızılay projelerinin veya etkinliklerinin kapsamına uygun olarak görevlendirme yapılır. Kızılay gönüllüleri daha insani ve barışçıl bir dünya için çalışırlar. Bireysel bir gönüllünün Türkiye Kızılay Derneği'nin üyesi olma hakkı da vardır” dedi. Büyükküpçü, Kızılay gönüllüsü olmak isteyenlerin Kızılayın web sitesi kanalıyla başvuru yapabileceklerini ifade ederken, kendilerinin Isparta’da sadece SDÜ bünyesinde 2 bin dolayında gönüllü bulunduğunu kaydetti.

KIZILAY’A HER TÜRLÜ

DESTEĞE HAZIRIZ.

Bu arada Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da,  Kızılay Şube Başkanı Tamer Büyükküpçü ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler Isparta Basını olarak her zaman Kızılay’a verilebilecek her türlü desteğe hazırız. Kızılay çok önemli bir görev üstlenmektedir, bizler de Isparta Basını olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.  Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Merkezi