Konteyner evler yeni nesil üretim teknolojiler ile buluşuyor ve ortaya çok daha konforlu bir şekilde kullanılabilen yapılar çıkıyor. Yüksek yapı güvenliği ve uzun ömürlü kullanım gibi özellikler bu yapıların daha fazla tercih edilmesini de beraberinde getiriyor. Kaynaksız, geçmeli sistem şeklinde üretiliyor olması ve hızlı kurulumu konteyner evlerin avantajlarından oluyor. Hızlı kurulumun getirdiği avantaj ile bu yapılar ev ya da ofis olarak güvenle kullanılabiliyor. Aynı zamanda yönetim binası, ofis, sosyal tesis, şantiye yapısı, okul ya da hastane olarak da rahatlıkla tercih edilebiliyor.

Boykota tekel bayileri de katıldı: O sigaraları satmayacaklar Boykota tekel bayileri de katıldı: O sigaraları satmayacaklar

Özellikle son dönemde konteyner evlerin betonarme evler kadar ilgi gördüğünü de rahatlıkla belirtebiliriz. Peki, konteyner ev nasıl alınır? Öncelikle konteyner  üreticisi olan bir firma ile görüşmeniz gerekir. Firma seçiminin son derece önemli olduğunu unutmayın. Çünkü profesyonel bir firma tarafından projelendirilen, üretilen, kurulumu tamamlanan bir konteyner ev sizin de beklentilerinizi karşılayacaktır. Ancak amatör ya da özensiz bir firma tarafından hazırlanan evlerin kriterlerinize uygun olup olmadığı, konforlu bir şekilde kullanılıp kullanılamayacağı konusunda tereddütleriniz olacaktır.

Sonuç olarak firma seçimi yaparken profesyonel bir hizmet alabileceğiniz isimlere yönelmeniz gerekiyor. Aynı zamanda bu alanda deneyimli bir firma tercihinde bulunmanız durumunda sonuçtan memnun kalma olasılığınız da artacaktır. Bu noktada da devreye Karmod gibi uzun yıllardır sektörde önemli bir konumda bulunan firmalar giriyor. Karmod profesyonel ve titiz bir bakış açısı ile hizmet sunduğundan konteyner ev almak isteyenler öncelikle bu firma ile irtibata geçmeyi tercih ediyor.

Konteyner Ev Sizin İçin Projelendirilir!

Firma ile görüştüğünüzde nasıl bir ev istediğinizi de belirtebilirsiniz. Bu sayede beklentilerinize uygun bir mimariye sahip olan ev projesi hazırlanacaktır. Konteyner evler en çok 1+1 ve 2+1 şeklinde tercih ediliyor. Ancak isteğinize bağlı olarak konteyner evlerinizin projelendirebileceğinizi unutmamalısınız. Kaç metrekarelik bir ev istediğinizi de belirtebilir ve olanaklar çerçevesinde sizin hayallerinizdeki evin tasarlanmasını sağlayabilirsiniz. Ardından üretim aşamasına geçiliyor. Bu evler betonarme evler gibi kullanılacağı alanda üretilmez. Her bir parça fabrika tesislerinde daha önceden belirlenen ölçülere uygun bir şekilde üretilir. Sonrasında ise bu parçalar nakliye aşamasından geçer. Yani kurulumun yapılacağı alana taşınır. Karmod firmasının sunduğu hizmet ile konteyner evleriniz Türkiye’nin her yerine taşınabiliyor ve sadece 6 saatlik bir kurulumun sonunda konteyner eviniz kullanıma sunuluyor.

Konteyner Evler Kaç Yıl Kullanılır?

Bu evlerden temin etmek isteyenlerin yanıtını merak ettiği sorulardan biri de söz konusu evlerin kullanım süresi oluyor. Prefabrik evlerin kullanım süresi ortalama olarak 50 yıldır. Elbette ne amaçla kullanıldığı, bakımının ihmal edilip edilmediği gibi unsurlara bağlı olarak kullanım süresi de değişebilir. Karmod tarafından hazırlanan konteyner evlerin üretiminde en kaliteli malzemeler kullanılıyor. Dayanıklı materyallerden üretilmesi ve kusursuz bir işçilikle kurulumun yapılması nedeniyle konteyner evlerin kullanım süresinden de maksimum düzeyde istifade etmek mümkün olabiliyor. Bu yapıların genel olarak ‘uzun ömürlü yapı’ sınıfında olduğunu belirtmek gerekir. Elbette zaman zaman konteyner evlerin de küçük tadilatlardan geçirilmesi gerekebilir. Bakım çalışmaları gayet düşük maliyetlidir. Bununla birlikte zaman zaman yeniden boyama çalışması da yapılabilir.

Konteyner Ev Fiyatları Nedir?

Konteyner evlerin fiyatları konusunda net bir rakamdan söz etmek yanıltıcı olabilir. Nedeni ise kaç metrekare ev istediğinize bağlı olarak fiyatların da değişkenlik gösterebiliyor olmasıdır. Ancak betonarme ev fiyatları ile kıyaslandığında arada çok büyük fiyat farkının olduğunu da unutmamak gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz gibi betonarme evlerin fiyatları çok daha yüksektir. Aynı zamanda hangi firmayı tercih ettiğiniz konusu sadece konteyner evin kalitesi ile değil ayırmanız gereken bütçe ile de çok yakından ilgilidir.

Karmod, en uygun konteyner ev fiyatları sunan firmaların başında geliyor. Üst düzey malzemeler kullanıyor ve yalıtıma da maksimum düzeyde önem veriyor olsa da fiyatlar olabildiğince makul seviyede tutuluyor. Bu nedenle düşük bir bütçe ayıranlar firma aracılığı ile gayet kullanışlı ve kaliteli bir konteyner eve sahip olabiliyor. Eğer fiyatlar konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz Karmod internet sitesine tıklayabilirsiniz. Bu sayede site üzerinden mevcut ev modellerine de göz atma şansını elde edebilirsiniz. tek katlı, 1+1 ya da 2+1 konteyner ev modellerini mutlaka siz de inceleyin.