Yeni bir işe adım atmak üzeresiniz veya var olan işinizde ekstra ne yapabilirim diye düşünmeye başladınız. Bunun için çeşitli araştırmalar yaparak, uygun maliyetli ve güzel kazanç sağlayacağınız alternatifleri bulabilirsiniz. Eğer kupa baskısı araştırmalarınız arasında listenin başında gelen seçeneklerden biriyse doğru adrese geldiniz demektir.

Kupa Baskısı Yapmaya Başlamak İçin İlk Adım Ne Olmalıdır?

Birbirinden güzel kupa baskıları yapmak ve yaptığınız bu kupaları kolaylıkla satabilmek için öncelikle sağlam ve kaliteli güzel bir kupa makinesine sahip olmanız gerekmektedir. Kupa bardak baskı makinesi seçeneklerini inceleyerek kupa baskısı konusunda ilk adımı atabilirsiniz. Tabi kupa bardak baskı makinesi satın al seçeneği ile kupa baskısı için gerekli olan tüm malzemeler alınmış oluyor mu? Tabi ki hayır. Ancak en önemli adımı gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

En kaliteli kupa baskı makinelerini Teknofinal’de bulabilir, telefonla veya internet sitesinden kolaylıkla satın alabilir, sorgusuz iade seçeneği ile güvenli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Teknofinal’de Yer Alan Kupa Baskı Makineleri Nelerdir?

SB-210 ikili kupa bardak baskı pres makinesi ile iki kupayı aynı anda baskılayabilirsiniz.

SB-210-1 kupa ve kahve fincanı baskı makinesi ile bir adet kupa ve bir adet kahve fincanını aynı anda baskılayabilirsiniz.

SHP-02A kupa baskı makinesi dünyada en çok kullanılan kupa baskı makinesidir. Tüm kupa baskı makineleri 2 yıl garantilidir.

SHP-02A-1 Türk kahve fincanı baskı makinesi bir adet kahve fincanının basılabildiği en yeni teknolojilerle donatılmış baskı makinesidir.

SB-6100 3D kupa bardak baskı makinesi yeni nesil ve son teknoloji ile üretilen baskı makinesi olarak satışa sunulmaktadır.

SHP-045B-4 kupa bardak baskı makinesi dijital kontrol, max 0-400 derece, 450W güç özelliklerine sahip olan profesyonel baskı makinesi seçeneklerinden biridir.

Kupa Baskı Makinesi Dışında Alınması Gereken Diğer Malzemeler Nelerdir?

Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı

Kupa bardaklara baskı yapmak için sadece kupa bardak baskı makinesi almak yeterli olmayacaktır. Kupa bardak baskı seti olarak tanımlayabileceğimiz diğer ürünleri de satın alarak güzel bir kupa bardak baskı tecrübesi yaşayabilirsiniz.

Kupa baskı makinesini aldıktan sonra almanız gereken bir diğer ürün transfer kağıdıdır. Yani kupa üzerine baskısını yapmayı istediğiniz görselin kupa kağıdına basımı için kullanılacak olan kağıttır.

Daha sonra alacağınız bir diğer ürün transfer kağıdı üzerine baskının yapılabilmesi için gerekli olan transfer mürekkebidir. Transfer kağıdı üzerine transfer mürekkebi ile baskı yapabilmek için gerekli olan bir diğer alette kupa baskısı yapmanıza olanak sağlayacak özelliklere sahip yazıcıdır.

Sublimasyon baskı için Epson yazıcı ve sublimasyon mürekkebin de olması gerekmektedir.

Ayrıca sıcak kupaları makineden almak için yüksek ısıya dayanıklı eldiven ve ısıya dayanıklı bantta almanız gereken diğer ürünler arasındadır.

Uygun fiyatlı, kaliteli ve sattığı ürünün arkasında duran Teknofinal’de ihtiyacınız olan tüm ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.