Futbol maçının en önemli parçası futbol topudur. Maçın kalitesini belirleyen şeylerden biridir. Lescon tarafından üretilmiş kaliteli futbol topu seçenekleriyle maçlarınızı daha zevkli hale getirebilirsiniz. Lescon futbol toplarının hepsi FIFA tarafından boyut onaylıdır. Her top modeli içerisinde daha uzun süre hava tutmalarını sağlayacak teknoloji ile üretilmiştir ve istediğiniz her zeminde kullanabilmeniz için tasarlanmıştır.

12 yaş ve üzeri için uygun olan toplar maç yaparken farkını hissettirecek kadar kalitelidir. 32 panelden oluşan bu toplar tamamen sentetik deriden üretilmiştir. Ayrıca 410 ve 450 gram arasında değişen bir ağırlıktadır. Gayet profesyonel maç deneyimleri yaşayabileceğiniz bu futbol topu modelleri ile daha zorlu ve eğlenceli oyunlara hazır olun.

Sağlamlığıyla Kullanım Süresi Uzun Lescon Futbol Topu

Lescon bu futbol topu modellerini satışa sunmadan önce hem sahada hem de laboratuarda denemektedir. Ayrıca el dikişi ile yapıldıkları için daha sağlam olmaktadırlar. On bin kereden fazla vuruşla test edildikten sonra satışa konulan ve kullanım ömrü uzun olan bu Lescon futbol toplarına https://www.lescon.com.tr/futbol-toplari/ ile sahip olabilirsiniz.