Web sitesi engel konuları gibi sorunlarında karşılaşabilecek olduğunuz durumlarda kullanmanız açısından uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamayı uygun şekillerde indirme işlemlerinin ardından rahatlıkla faydalanabilirsiniz. İçerisinde bulundurmakta olduğu çeşitli özellikler sayesinde problemleriniz tamamen ortadan kaldırılacaktır. Vpn özelliklerinden faydalanarak web sitesi engeli kaldırma gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Lite Browser ile sorunsuz bağlantı yaparak istediğiniz işlemlerinizi devam ettirmiş olursunuz. Üstelik uygulamayı hem kullanmak hem de indirme işlemlerini yapmak için herhangi bir ücret talebi beklenmemektedir. Masrafsız yönlerden faydalanarak yaşayabilecek olduğunuz sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda bir tarayıcı özelliği sunmakta olduğu açısından birbirinden farklı özellikleri barındırmaktadır. Kolay bir ara yüz ve menü işleyişi sunması açısından rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Güvenli Vpn Noktası Özellikleri

EFT dahil tüm para transferleri tek tek inceleniyor! EFT dahil tüm para transferleri tek tek inceleniyor!

Uygulamayı indirdikten sonra alt kısımda bulunan bağlan butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bundan sonrası uygulamaya kalmış olup sizi en hızlı internet erişimi sağlayacak ıp adresine ulaştıracaktır. Bu aşama tamamlandıktan sonra telefonunuzun üst kısmında bir anahtar simgesi oluşacaktır. Bu simge bağlantının onaylanıp tamamlandığını göstermektedir. VPN Browser ile sorunsuz bağlantı elde ettikten sonra istediğiniz web sitesine rahatlıkla girmeniz sağlanacaktır. Herhangi bir problem yaşamadan bağlantınızı son derece gizli bir hale getirmiş olursunuz. Hesap ve ıp adresi bilgileriniz değişerek herhangi bir üçüncü şahıs tarafından elde edilmesi engellenecektir. Uygulama içi gizlilik sözleşmesi sayesinde verileriniz herhangi bir kaydetme gibi sorunları yaşatmayacaktır. Güvenli kullanım halinde olarak gönül rahatlığıyla işlemlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Güvenli Vpn Noktası Kullanımı

Uygulama yalnızca vpn erişimi sağlamak açısından değil bir tarayıcı özelliği olarak da kullanım halinde olmaktadır. Bu sayede izlemek istediğiniz videoları en sorunsuz şekillerde seyretmiş olacaksınız. Reklam engelleme özelliğini aktif hale getirerek de can sıkıcı problemleri ortadan kaldırmış olursunuz. Proxy Browser sorunsuz bağlantı aşamaları her zaman size en kaliteli işleyişi sunmaya çalışmaktadır. Uygulamanın sağlamış olduğu tarayıcı sayesinde kendi tarayıcınızdan çok daha işlevsel nitelikte faydalar sağlamış olursunuz. Beğenmiş olduğunuz videoları indirebilir ve bu dosyaları isterseniz gizli bir klasöre taşıyabilirsiniz. Sadece sizin bildiğiniz şifre bilgileri ile başkalarının erişimine kapalı bir halde bulunacaktır. İsterseniz pın veya parmak izi olarak kilit seçeneklerini de kullanabilirsiniz.