Kendi alanınızda reklam vermek ve çevrenize jest olarak hediye ederken firmanızın tanıtımını yapmak adına promosyon ajanda son derece mantıklı ve tercih edilen bir yöntem. Birçok firma, banka, büyük işletmeler ajandalar ile tanıtımını gerçekleştirmekte ve bir nevi reklamını bu kanaldan yapmaktadır. Firmamız olarak da bu alanda sizlere kaliteli hizmet vermek için çalışmaktayız. Ajanda çeşitlerimiz tarihsiz ajanda, organizer ajanda ve günlük ajanda olarak 3 şekilde sunulmaktadır. Firma olarak sizler için en uygun olan ajandayı tercih ederek tanıtımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Genellikle birçok firma günlük ajanda modellerini tercih ediyor. Farklı tasarım ve modellerde tercihler yaparak firma reklamlarının basımını gerçekleştirerek reklamını yapıyor. Markanızı uzun dönem göz önünde tutmak ve akıllarda kalıcılığını sağlamak için ajandaları tercih edebilirsiniz.

Promsoyon Ajanda Nereden Alınır?

 Etkili bir slogan ve akılda kalıcı bir logo her zaman için markalaşmada ve firmanın büyümesinde etkilidir. Bu sebeple logo ve slogan seçimlerini yaparken titizlik ile çalışmalısınız. Baskı ve matbaa işlemlerinde promosyon ajanda hizmeti verirken firmamız logo ve slogan desteği sunan firmalar vardır. Firmanın logosu ön karton kapağa uygun ve çarpıcı bir biçimde basılırken iç sayfalarda küçük logolar ve sloganlar yer alıyor.  Bu sayede 1 – 2 yıllık süre içerisinde ajandayı kullanan kişiler reklamınızı görüyor. Markalaşma ve reklam aşamasında 1 yılın üzerinde kalıcı reklam yapabilmek oldukça zor ve zahmetli bir iş. Kaliteli kağıt ve kaliteli ajandalar ile uygun fiyatlara hizmet bulabilirsiniz. Uzun zamandır reklam alanında hizmet sağlayan firmamız deneyimi ve uzun zamandır süregelen ismi ile en kaliteli hizmeti sizler için vermeye hazırdır.

Promosyon ajanda firmanızı tanıtmaya, firmanızın bilinirliğini arttırmaya önemli rol oynayacak üründür. Bu ürünü promosyonlarınız arasına ekleyerek reklamınızı uzun süreli kalıcı hale getirebilirsiniz. Gün, ay ve yıl ayraçlarında kayıt edilen tüm notların arasında firmanızın bilgisi yer alacak, firmanızın akılda kalıcılığı bu sayede sağlanacaktır. Ürünün deri kaplı kapaklı olan modelleri ve normal kağıt kapaklı modelleride mevcuttur. Promosyon ajanda ürünleri ile ilgili detaylıyı buradaki linkten ulaşabilirsiniz. https://www.kurumsalpromosyon.com.tr/promosyon/ajanda-modelleri