Her tüketici beklentisine uygun ürünlerle uygun fiyat avantajını bir arada deneyimlemek ister. Özellikle mutfak alışverişi söz konusu olduğunda pek çok tüketici ağız tadına hitap eden ürünlere yönelir. Beklentisine uygun ürün seçeneklerine yönelen birçok tüketici aynı zamanda fiyat avantajı elde etmek için uzun soluklu bir karşılaştırmaya ihtiyaç duyar.

BİM kendine özgü marka ve ürünleri ile birlikte tüketicilerin bütçesine hitap eden seçenekleri bir arada sunar. Özellikle gıda alanında kendi özgü markalar sunan BİM’de pek çok şeyi hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. BİM aktüel ürünleri takip eden birçok tüketici hangi ürünlerin mağazaya özel olarak üretildiğini merak edebilir.

Sadece BİM’e özel marka ve ürünlerin neler olduğunu merak ediyorsanız işte cevabı;

Aknaz peynir seçenekleri

BİM’de ön plana çıkan bir süt ürünleri markası olan Aknaz lezzetli peynirleri ile raflardaki yerini alır. Tam yağlı ve yarım yağlı başta olmak üzere birden farklı peynir çeşidine Aknaz bünyesinde ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde kahvaltılık ve tost için hazırlanan peynir seçeneklerini de Aknaz bünyesinde bulabilirsiniz.

İlkgün reçelleri

BİM’de lezzetli ve tam kıvamında reçel seçeneklerine ulaşmak istiyor olabilirsiniz. İlkgün markasının BİM’e özel üretmiş olduğu reçeller arasında ağız tadınıza uygun ürünler bulmanız mümkün. Özellikle vişne, çilek ve ahududu reçellerini İlkgün kalitesi ile birleştirebilirsiniz.

Ekmecik unlu mamüller

Tost ekmeği ve diyet ekmek ürünleri için uygun fiyat avantajları arıyor olabilirsiniz. BİM’e özel olarak üretilen Ekmecik ekmek ürünleri sayesinde aradığınız lezzete ulaşabilirsiniz. Diyet ve ekmek ürünlerinin yanı sıra çeşitli galeta türlerine de Ekmecik farkı ile sahip olmanız mümkün.

Billmatik Deterjan Ürünleri

Temizlik söz konusu olduğunda uygun fiyatlı ve kaliteli ürün seçeneklerine yönelmek isteyebilirsiniz. BİM için üretilen elde yıkama ve çamaşır makinesi için olan ürünleri deneyebilirsiniz.

VİP kahve Çeşitleri

Tam kıvamında kavrulmuş ve çeşitli işlemlerden geçen VİP kahvelerini BİM’e özel şekilde alabilirsiniz. Filtre ve granül başta olmak üzere 3in 1 kahve çeşitlerinin tümünü VİP farkı ile deneyimleyebilirsiniz.

BİM’e özel daha pek çok marka ve ürün için  https://sonaktueller.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.