Artık herkesin cebinde cep telefonu olduğu günümüzde, en iyi reklam aracının da telefon ile yapılacağını söylememiz yanlış olmayacaktır. Üstelik siyasi partiler, bankalar, resmi kurumların ya da büyük şirketlerin dahi yapmış oldukları sms reklamcılığını sizde yaparak, hedeflemiş olduğunuz kitleye çok daha kısa sürelerde ulaşabilirsiniz. Örneğin Malatya'da yaşıyorsunuz ve sadece bu şehirdekilere toplu sms göndermek istiyorsanız eğer, bunun da günümüzde Şahin haberleşme ve iletişim hizmetleri servisi ile mümkün olduğunu söyleyelim.

https://www.sahinhaberlesme.com.tr/assets/img/intro-carousel/musteri.jpg

Hedeflerinize Doğru Adımlar İle Ulaşın

Özel olarak hazırlamış oldukları veri tabanları sayesinde artık hedefinize ulaşabileceksiniz. Ayrıca çok daha kapsamlı hizmetleri bulunuyor olmasından dolayı, özellikle kendi müşteri numaralarınızı da sisteme dahil ederek, sadece bunlara da mesaj yollayabilirsiniz. Özellikleri arasında ileri tarihli mesaj atma özelliği de bulunuyor olmasından dolayı, sizlerde Şahin Haberleşme ile rahatlıkla mesajlar attırmış olacaksınız. Bu tür mesajlaşma işlerinizde mutlaka yasal zorunlulukları yerine getiren kurumları tercih etmelisiniz. Böylelikle daha etkin bir şekilde toplu sms attırmış olacaksınız.

https://www.sahinhaberlesme.com.tr/sehit_aileleri.png

BTK İzinli Toplu Mesaj Firması

Şahin haberleşme kurumunun BTK izni bulunuyor olmasından dolayı, tüm mesajlarınızı gönül rahatlığı ile atabilirsiniz. Ayrıca güçlü veri tabanı ile gerek bölgesel de gerekse de kadın ya da erkek müşterilerinize de ulaşmak için, oldukça uygun fiyatlı olan toplu sms atma imkanına sahip olabiliyorsunuz. Türkiye'nin öncü ve lider firmaları arasında yer alan Şahin haberleşme, sundukları hizmetler ve kalitesi ile adından her geçen gün söz ettirirken, bu süreçte kurumların da çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

https://www.sahinhaberlesme.com.tr/assets/img/intro-carousel/turkcellgebze.jpg

Toplu Reklam Mesajları Atmak 

Böylelikle her anlamda iş gücünüzü de arttırmanız kaçınılmaz olacağı için, artık tanıtımlarınızı, kampanyalarınızı, çeşitli indirimlerinizi ve vermiş olduğunuz hizmetleri duyurabilirsiniz. Genelde dekorasyon firmaları, nakliyat firmaları, mağazalar, marketler, ürün satışı yapan internet sitelerinin kullanmış oldukları toplu sms sistemini sizde kullanabilirsiniz. Çünkü sektörel değil, sadece hedefine ulaşmak isteyenlerin kullanmış olduğu bir sistem olması nedeni ile www.sahinhaberlesme.com.tr sayesinde artık toplu sms işlerinizi güvenle yaptırabileceksiniz.

https://www.sahinhaberlesme.com.tr/assets/img/intro-carousel/ozgur_olun.jpg

Toplu Mesaj Fiyatları Ne Kadar ?

Öncelikle belirtelim ki toplu sms, normal operatör mesajları kadar yüksek değildir. Hatta çok çok ucuz olması nedeni ile istediğiniz gibi işlerinizi yapabileceksiniz. Fiyatlar ile ilgili genel bilgiyi Şahin Haberleşme firmasının internet sitesi üzerinde öğrenebilirsiniz. Bir diğer önemli detay ise Türkiye'de resmi olarak tüm operatörlerin veri tabanlarının firmada bulunuyor olması nedeni ile milyonlarca kişiye ulaşabilecek olmanızdır. İstediğiniz miktarda Şahin sms ile artık toplu mesaj attırabilirsiniz. 

Toplu Sms Nasıl Atılır

Firmanın sizlere vermiş olduğu toplu sms kredi sistemi ile üyelik paneli üzerinden mesajınızı yazıyor, seçimlerinizi yapıyor ve sonrasında istediğiniz gibi toplu mesaj atabiliyorsunuz. Bunun için hemen siteye girerek, mesaj fiyatlarına göre ve atmak istediğiniz miktarlara göre kampanyalı paketler arasından seçimler yapabilir ve mesaj atmaya başlayabilirsiniz.