Anneler gününde annenize vereceğiniz hediye konusunda ince eleyip sık dokumanız gayet doğaldır. Çünkü diğer özel günlere nazaran anneler günü hediyesi seçmek her zaman daha zordur. Hayattaki en önemli varlığımız olan annelerimiz için de hediye konusunda seçici olmamız gayet doğal. Biz de siz zaman kaybına uğramayın diye ince eleyip sık dokuduk ve anneler gününe özel set halinde bulunan anneler günü hediyelerini belirledik. Bu set hediyeler, annelerin vazgeçilmezi olacak.

Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti



Annenize özel hem kalem hem tırnak makası… 2 farklı renk seçeneği bulunan Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti, sadece annenize özel olacak ve sadece anneniz kullanacak. Tabi ürünler üzerine de annenizin ismini yazdırarak hediyenizi çok daha özel kılabilirsiniz.

Kişiye Özel Ahşap Ofis Seti


Çalışan bir anneye sahipseniz, Kişiye Özel Ahşap Ofis Seti anneler günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel set hediyesi olacaktır. Üzerinde annenizin isminin ve görevinin yazılı olacağı ofis setinde bir de fotoğraf bölümü bulunmaktadır.

Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti



Anneler gününde tatlı mı tatlı bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız, Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti tam size göre! İçinde 17 adet çikolata, 2 adet magnet ve bir adet mini plaket bulunan bu seti anneniz de çok sevecek.

Anneye Özel Magnet ve Bardak Altlığı Seti



Annenize fotoğraflı ve mesajlı bir anneler günü hediyesi vermek sizce de harika bir fikir değil mi? Siz de aynı fikirdeyseniz, bu setler annenizi çok mutlu edecek.
http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye_ozel_magnet_ve_bardak_altligi_seti/

Kişiye Özel Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti


Sağlıklı yemeklerin temel kurallarından biri yiyecekleri metal bıçakla kesmemektir. Siz gelin en iyisi tahta bıçak kullanın. Kişiye Özel Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti de bu doğrultuda hem anneniz için hem sağlığınız için güzel bir hediye seti olacak. Kesme tahtasının ve bıçağın üzerine de ister annenizin ismini ister mesajınızı yazdırın.

Kişiye Özel Manikür Seti



Bakımlı anneye Kişiye Özel Manikür Seti hediye edilir! İçinde manikür için tüm gerekli malzemelerin bulunduğu seti bakımlı anneler de çok beğenecek.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/kisiye_ozel_manikur_seti/

Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti



Kartvizitlik, ayna ve kalemden oluşan Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti üzerinde annenizin ismi yer alacak, kim olduğunu gerçek anlamda ortaya koyacak!

Anneye Özel 3’lü Baharatlık Seti‏

Yemeklerin ustası, annelerin sultanına en özel setlerden biri sizlerle. 3 kutudan oluşan setin her bir kutusuna ayrı ayrı mesajlar yazdırarak anneler gününde annenizi çok daha özel hissettirebilirsiniz.