Sıcak Gelişmeleri Anında Takip Edin

    Tarafsız ve güncel haberleri ile Ege bölgesinin nabzını tutan uşak haberleri gerek bölgeden gelen haberler gerek ülke çapındaki son gelişmelerle takipçilerine anında haber alma imkânı tanıyor. Sitede son dakika haberlerinin yanında çeşitli haber kategorileri var. İlgi alanlarınız doğrultusunda bu kategorilerde yayınlanan pek çok bilgilendirici haber, deneyimli editörler tarafından bizzat düzenleniyor ve okuyucunun tercihine sunuluyor.

Haber Kategorileri

    Uşak haberleri sunduğu haberlerde kültür sanat, ekonomi, politika, sağlık, dünya haberleri, ulusal haberler ve yaşam kategorilerini paylaşıyor. Bu kategorilerin altında, belirtilen konularla ilgili Türkiye'den ve dünyadan haberler yer alıyor. Bunun dışında sağlıklı yaşam önerileri, günlük altın ve döviz kurları hakkında iniş ve çıkışlar, borsa dalgalanmaları, yatırım yapmak isteyenler için öneriler mevcut.

    Sosyal medyada güvensiz haberlerin hızla yayıldığı günümüzde, güvenilir bilgileriyle uşak haberleri Facebook, Twitter, ve Google Plus üzerinden takip edilebilir. Sürekli güncellenerek yeni haberler veren bu sayfalar, gündemin nabzını tutarken, her an dürüst ve gerçek haberle ile bilgilenmenizi sağlıyor.

Yayıncılık Anlayışı

    

    Site kendi yayıncılık ilkesini açıklarken, ön yargılı olmamayı her şeyin üzerinde tuttuğunu ifade ediyor ve hedeflerinin halkı bilgilendirmek olduğunu belirtiyor. Zira günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarında yayınlanan pek çok haberin içi boş ve sadece yayınlamak için yazılan haberler. Uşak Haber bu anlayışı yıkmak istediğini belirterek, internet kullanımı eğer doğru ve yerinde olursa, halkın eğitilme amacı taşıyabileceğini bildirmekte. Bu düşünceleri ile yayıncılık alanında güvenilir adımlar ile yürüyen site, son zamanların en popüler yerel haber kaynaklarından biri olma yolunda hareket ediyor.

    Tarafsız Yayıncılık

    Basın ve yayıncılıkta en önemli ilke tarafsız olmak ve her kitleye hitap edebilmektir. Uşak Haber, tarafsız haberciliği ile ülke gündeminde olan olayları aktarırken, kendisini her görüşten okuyucuların takip etmesine imkân sunar ve haberleri sadece gerçekliği ile yansıtır.

Kamuoyunun görüşlerine değer veren site, haberlerin yayınlandığı sayfalarda okuyucuların görüşlerine yer verilen yorum kısımlarını değerlendirmeye alıyor. Yapılan her türlü yorum, öneri ve görüş doğrultusunda kendisini sürekli geliştiren bir yayıncılık anlayışına sahip olan Uşak Haber iletişim bölümü ve mail adresleriyle, okuyucuların yolladığı görüşlerini değerlendiriyor.

Alternatif Haber Seçenekleri

    Uşak Haber'de popüler olan haberlerin videoları yer alıyor. Okumaktan ziyade görüntülü haber izlemekten hoşlanan takipçiler için sunulan bu seçenekle, gündemde olan haberler veya yerel haberler takip edilebiliyor. Gündemdeki haberlerin dışında eski zamanlara ait olan haberleri, site üzerinde bulmak söz konusu oluyor. Sitenin arşiv kısmına, istediğiniz gün ve döneme ait olan bir haberi aramak istediğinizde başvurabilirsiniz. Bunun için sadece aradığınız haberin tarihini yazmanız ve arama kısmına tıklamanız gerekiyor. Bu arama ile sistem, aradığınız tarihteki bütün haberleri ekranınıza getiriyor.

    Sitenin anında haber sistemi ile Uşak bölgesinde yaşanan her gelişmeyi öğrenebilirsiniz. Sistem üzerindeki "Kaza Haberleri" kısmında Uşak bölgesinde meydana gelen trafik kazaları, dakika dakika yayınlanıyor. Aynı zamanda bölgenin hava durumu, günün ve gecenin beklenen sıcaklıkları ya da aniden olumsuz hale gelebilecek hava koşulları, site üzerinden takip edilebiliyor. Yayınladığı kaliteli haberler ve başarılı yayıncılık anlayışı ile yayın yapan Uşak Haber'den anında haber bildirimleri almak için, siteye üye olabilirsiniz.