T-HOS ile Uzaktan Çalışmak Çok Daha Kolay

Sunduğu hukuk otomasyon programları ile uzaktan çalışmayı etkin hale getiren ve kolaylaştıran T-HOS, bir ilke daha imza atıyor. Sağlığımız için evde çalışmanın önemli olduğu şu günlerde, evden çalışanlara destek olmak amacı ile bir yıllık üyeliklere ek olarak ücretsiz 1 aylık üyelik daha veriyor. Ayrıca Covid-19 virüsüne karşı ülkemizde kahramanca çalışan sağlık görevlilerine bağışlanmak üzere bu üyeliklerin ilk 2 aylık tutarlarını da Sağlık Bakanlığı’na bağışlıyor.

T-HOS hukuk alanında çalışan kişilerin iş süreçlerini kolaylaştırmak amacı ile icra ve dava takibi programları yanı sıra doküman ve evrak takibi ve büro otomasyonu sistemleri ile hizmet veriyor. Bulut temelli yüksek teknolojili sistemlerle hazırlanan bu programlarla, istediğiniz yer ve zamanda sanki işyerinizdeymişsiniz gibi çalışma imkanı bulursunuz.

Dünyanın neresinde olursanız olun veya ne zaman isterseniz isteyin, işlerinizi yapabilir ve yönetebilirsiniz. Yüksek güvenlik önlemleri ile bilgi kaybı ya da istenmeyen durumlar da yaşanmazsınız. Daha etkin iş ve çalışma süreçleri ile zamanınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Doküman Yönetim Sistemi Evraklarınızda Tam Kontrol Sağlar

T-HOS doküman yönetim sistemi ile tek bir sistemden tüm dokümanlarınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Bu şekilde de günlük iş yükünüz azalır. Kendinizin ve çalışanlarınızın zamanını verimli şekilde kullanmış olursunuz. Bu sistemde istenilen evrak veya dosyalara kolaylıkla ulaşılabilir. Klasik dosyalama sisteminde olduğu gibi ofiste olmaya ya da dosya dosya aramaya gerek yoktur. Dijital ortamda yer alan evraklarınızı gelişmiş arama seçenekleri ile arayabilir, bilgilere ulaşabilir, değiştirebilir ya da arşivleyebilirsiniz.

Doküman yönetim sistemleri zamandan, yerden ve maliyetten tasarruf sağlar. Dosyalamalar ortadan kalkar. Kâğıttan tasarruf sağlarsınız. Nerede olursanız olursanız olun istediğiniz dokümana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Sistem üzerinde işlemler verilen yetkiler çerçevesinde yapılır. Bu yetkileri kontrol edebilirsiniz. Hatalı işlem veya süreçler bu şekilde kolaylıkla tespit edilmiş olur.

Evden Kolayca Organize ve Verimli Çalışabilirsiniz

Dosya yönetiminizi evinizden ya da istediğiniz farklı bir ortamdan yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan dokümanları hızlı şekilde görebilmeniz, aksamadan çalışmanızı sağlar. İsterseniz de bu dokümanların bazılarını paylaşıma açabilir, ortak çalışma imkanı yaratabilirsiniz. Sistem üzerinde çalışabildiğiniz gibi indirerek kendi bilgisayarınızda çalışabilir, yeniden yükleyerek çalıştığınız dosyaları dijitale aktarabilirsiniz.

T-HOS hukuk otomasyon sistemleri tüm verileri yüksek güvenlik önlemleri ile korur. Başkaları tarafından ele geçirilme ya da görülme imkanı bulunmaz. Sistem üzerinde yetkileri kontrol edebilir, bu şekilde de güvenliği ikinci bir defa siz de sağlayabilirsiniz. Modüler ve entegre olan bu sistemler, farklı işletim sistemleriyle de kolay şekilde ortak çalışır. Müvekkillerinizin işlemlerini hatasız ve hızlı yürütmek T-HOS ile daha kolay hale gelir.