Ev dekorasyonu kuşku yok ki herkes için büyük bir öneme sahiptir. Tasarım ürünler oldukça rövanşta ve çok talep gören ürünlerdir. www.lifedeko.com firmamız bu sektörde yaklaşık 27 yıldır hizmet vermektedir ve tasarım ev aksesuarları konusunda oldukça iddialıdır. Ürünlerimiz hepsi tasarım ve el emeğidir. Tasarım hediyelik ev eşyası her yerden alınmaz diyor ve kalitemize güveniyoruz. Uygun indirimler ve Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo seçeneklerimiz ile bu güzel ürünlere sahip olmanızı sağlıyoruz.

Aradığınız Her Şey Bizde

Gerek ev dekorasyonu gerekse özel günlerde kullanılan aksesuarları bulmanız ve temin etmeniz artık çöm kolay. Sitemizi ziyaret ederek en çok satan favori ürünleri inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Ürünlerimizin hepsi garantili ürünlerdir. 15 gün içinde iade edilen ürünlere paranız tekrar ödenmektedir. Cam karaf gibi kırılacak her ürün için kargo işlemleri itina ile yapılır.

Ödeme Kolaylığı

Sitemizden yaptığınız her ürün için hemen hemen tüm kredi kartlarına taksit imkanı veya havale ve eft ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için önemli ve hassas bir konudur. Ürünlerimize güveniyor ve sizi önemsiyoruz. Hediye etmek için almak istiyorsanız ve karar veremiyorsanız bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Şamdanlık özel tasarım ürünlerini arasında en çöm hediye olarak alınan bir eşyadır. Sitemizden modellerini inceleyebilirsin. Kesinlikle kararma yapmaz. Kullanılan malzeme ben el işçiliği üst kalitedir.