Tatil Adakule'de Yaşanır

Benzersiz bir konaklama deneyimi, Kuşadası'nın büyülü havası, konfor, deniz mavisi ve kusursuz hijyen ile meydana geliyor. Kuşadası Adakule, Baraklı Dere Mevkii'nde misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile misafirlerine kendilerini evlerinde gibi hissettirmeyi amaç edinen Adakule, misafirlerine sunduğu imkanlar ile de takdir topluyor. Daha ziyade yaz tatilini andıran ıslak alanlar olarak jakuzi, kapalı yüzme havuzu, özel plaj ve jakuzi barındıran otelde havaalanı transferi hizmeti de makul bir ek ücret karşılığında sağlanabiliyor.

Bu sayede konukların otele ulaşımı da hiçbir şekilde sorun olmuyor. Nihayetinde otelin şehir merkezine uzaklığı da sadece 3 kilometre. Yani şehrin karmaşasından uzak olmasıyla beraber esasında medeniyetten kopmamış bir tatil deneyimi için en doğru adres burası. Nitekim konuklar tarafından otelin en çok takdir edilen yönlerinden bir tanesi de konumu.

Odalarda Geniş Seçenek İmkanı ve Konuklara Sağlanan İmkanlar

Kuşadası Adakule Otel, misafirlerine pek çok oda seçeneği sunuyor. Bunlar arasında yalnız gezginlere hitap eden tek kişilik odalar olduğu gibi aile odaları ya da çiftlere özel odalar da yer alıyor. Elbette odaların fiyatları da özelliklerine, manzaralarına ve kaç kişilik olduklarına göre değişkenlik gösteriyor. Üstelik bu tesisin ayrıcalıkları sadece modern ve ferah tasarımlar sahip, geniş bir yelpaze ile sunulan odalarından ibaret de değil.

Kuşadası'na son derece yakın olan Efes'e günübirlik turlar da en deneyimli organizatörler vasıtasıyla otelden sunulabiliyor. Tesisin diğer imkanlarından söz etmek gerekirse de 24 saat boyunca oda servisi, fitness merkezi, gece kulübü, masaj, çamaşır yıkama hizmeti, konsiyerj ve günlük kat hizmetleri ifade edilebilir. Elbette bunlarla da sınırlı olmayan hizmetler, konukları tamamıyla memnun edecek seviyede sunulmaktadır.

Ayrıcalıklı Bir Tatili Çok Uygun Fiyata Satın Alın

Tesisin misafirlerine sağladığı en büyük ayrıcalıklardan bir tanesi de çok uygun fiyatlarla çok kaliteli bir tatil yapma imkanıdır. Buna ek olarak bu tesiste erken rezervasyon durumunda fiyatlar çok daha makul olacaktır. 2011 yılında yenilenen tesis, 329 odasıyla konuklarını ağırlamaya her daim hazır olup gerek yerli gerekse yabancı konuklar fiyat ve performans oranından son derece memnun kalmıştır.