Beyoğlu'nda sık sık tecavüz olaylarına sahne olan İmam Adnan Sokak'ta son olarak da X-Trendy adlı teras barda 17 yaşındaki lise öğrencisi B.U. tecavüze uğradı. Kendisini bar işletmecisi olarak tanıtan bir kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra bindiği taksinin şoförü tarafından da tecavüz edilen liseli, polise sığındı.

Gazete Habertürk'te Engin Belli imzası ile yayınlanan özel habere göre, yaklaşık 2 hafta önce yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

17 yaşındaki B.U. anlatımlarına göre saat 20:00 sularında İmam Adnan Sokak'taki X-Trendy adlı teras bara tek başına eğlenmeye gitti. Bu sırada kendisini bar işletmecisi olarak tanıtan 32 yaşındaki Ali B. liselinin yanına yaklaştı. Ali B., B.U.'ya "Çok gürültü var sohbet için alt kata geçelim" teklifinde bulundu. İkili alt kattaki yönetim odasına indi. Ancak burada alkol alırken Ali B. liseliye tecavüz etti. Alkollü olduğu için direnemeyen ve çığlıklarını yüksek sesli müzik nedeniyle kimseye duyuramayan liseli, saatlerce tecavüze uğradı.


TAKSİ ŞÖFÖRÜ DE TECAVÜZ ETTİ
Daha sonra Ali B. liseliyi, Hasan adlı güvenlik görevlisine taksiye bindirmesini söyledi. B.U, bu görevli tarafından barın önünde bekleyen 34 TDR 47 plakalı taksiye bindirildi. Evine gitmek istediğini söyleyen B.U. alkollün etkisiyle takside uykuya daldı. Bunu fırsat bilen taksici Gökhan G.(35) da Zeytinburnu Mezarlığı'na götürerek liseliye tecavüz etti. Lİseli B. U. yaşadığı tecavüz olaylarının ardından Beyoğlu polisine sığındı. Beyoğlu Asayiş Büro Ekipleri ve Çocuk Şube Müdürlüğü Polisleri iki tecavüzüyü gözaltına aldı. İkili ifadelerinde suçlamaları yalanladı. Ali B. ve Gökhan G. "ırza tasaddi ve cinsel istismar" suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Emniyette psikolog eşliğinde ifade veren lise öğrencisi B.U. ise psikolojik tedavi görmeye başladı.